Rođena 20. svibnja 1968. godine u Beogradu, Milica Isaković, poznata i kao Milica Milša, renomirana je srpska glumica u kazalištu, filmu i televiziji. Proslavila se nezaboravnim nastupima u popularnim serijama kao što su “Bolji život”, “Sretni ljudi”, “Obiteljsko blago” i “Bela lađa”, među ostalima.

Naime, Milica je svoju glumačku karijeru započela sa nepunih deset godina, ali je prvo uspjela kao model da bi se konačno odlučila posvetiti glumačkom zanatu. Ovaj ključni izbor označio je značajnu prekretnicu u njezinu životu, potaknuvši je da glumi u vrlo hvaljenim predstavama, kultnim serijama i filmovima koji su zaokupili pozornost publike diljem zemlje. Nadalje, Milica je u sretnom braku s cijenjenim glumcem i scenaristom Žarkom Jokanovićem.

Za siječanjski odmor Milica Milšavoli odabrala je krstarenje i zimske dane provela na jednom primorskom odredištu. Dok je istraživala razna druga mjesta, Karibi se ističu kao najizvrsnija opcija. Zanosnu atmosferu kupanja u tropskim predjelima glumica je uspješno ovjekovječila i podijelila sa svojim obožavateljima ostavivši im nezaboravno iskustvo.

Milica je ovog puta u društvu supruga Žarka Jokanovića i sina Antonija Isakovića. Vizualni dokazi jasno prikazuju Žarka kao glavnog dokumentatora njihova putovanja. Unatoč tome što je na plaži i potpuno nenašminkana, glumica neustrašivo snima selfie. Čak i sa svojih 56 godina, bivša Miss Cannes Festivala ostaje nevjerojatno zadivljujuća, zaradivši divljenje žena posvuda zbog svoje nepokolebljive odlučnosti da se bori protiv debljanja i da se nikada ne predaje.