Marija Šerifović podijelila je neke informacije vezane uz svog sina. Iako je Marija Šerifović relativno šutjela o svom sinu kojeg je na svijet poželjela početkom prosinca prošle godine, povremeno kroz slike podijeli djeliće svoje sreće u domu. Ovi snimci nude nam divan pogled na radost koju ona doživljava sa svojim malenim Mariom. Iako je Marija Šerifović o svom sinu ostala uglavnom tajna, ljubazno je podijelila neke dragocjene detalje o njemu. Unatoč sklonosti Marije Šerifović da se ne istakne kada je riječ o sinu kojeg je na svijet poželjela početkom prosinca prošle godine, povremeno podijeli djeliće njihovih radosnih trenutaka u domu.

  • Imali smo sreću svjedočiti njenom iskrenom uživanju s malim Mariom kroz ove snimke. Marija je progovorila o svojoj majci rekavši: “Baka je divna, poštuje svoje granice i razumije ulogu bake, iako je možda malo stroga. No, ne zamjeram joj. U proteklih šest mjeseci Imali smo samo jednu nesuglasicu – otkrila je pjevačica, a njena majka se oglasila. Čežnja za djecom bila je ogromna, željno iščekivana i na sreću ostvarena. Marija je preplavljena radošću, možda čak i pretjeranom. O Mariju se mogu brinuti i žene i bake, ali prizor kako je njeguje majka zaista je nevjerojatan, istaknula je Verica. Tijekom razgovora Verica je izrazila iščekivanje Marijevog porasta kako bi mu zaigrano mogla drobiti kruh u grah, što je izazvalo puno smijeha Marije i njezinih pratitelja kojima je video bio zabavan. Umjetnica je nedavno otkrila karakteristike svog sina. S osmijehom je Marija izrazila oduševljenje kontinuiranom vedrinom bebe.

Spomenula je i svoju sreću što je otkrila određeni aspekt njegove osobnosti koji joj se sviđa. Kad god se Marija osjeća nesposobno ili iscrpljeno, budući da su ukućani sada stalno budni i fokusirani isključivo na bebu, njegov pogled i razigrani izraz lica podsjećaju ga da i u tim trenucima mogu pronaći radost zajedno. Rođena 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu, Marija Šerifović vrlo je hvaljena srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Proslavila se nakon pobjede na natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2007., čime je stekla široku prepoznatljivost.

  • Marija potječe iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom, baka i djed specijalizirani su za starogradske pjesme, a roditelji Verica i Rajko zajedno nastupaju u grupi Žaoka. 2004. godine stekla je regionalnu slavu pobjedom na festivalu u Budvi s pjesmom “Bol do ludila”. No, pozornost europske javnosti zaokupila je njezina pobjeda na Euroviziji s pjesmom “Molitva” 2007. godine. Marija Šerifović je u svojoj karijeri objavila šest studijskih albuma, čime je učvrstila svoju reputaciju jedne od najboljih pjevačica u regiji. Osim toga, stalna je članica žirija televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Naime, njezin polubrat Danijel Pavlović također je pjevač i instruktor pjevanja koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Usklađujući svoj život i posao između Beograda i Los Angelesa, Marija nastavlja značajno utjecati na glazbenu industriju.

Rođena 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u glazbenoj industriji. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Iako su njezini roditelji nekada bili članovi glazbenog sastava Žaoka i vjenčali se 1982. godine u Inđiji, rastali su se prije Marijinog dolaska. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem.

  • O glazbenim sklonostima u Marijinoj obitelji svjedoče i njezini baka i djed koji su rado pjevali tradicionalne narodne pjesme. S nepunih 12 godina Marija je svoj izniman talent pokazala sudjelovanjem na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” gdje je osvojila publiku snažnom izvedbom “I will always love you”. Njezina izvanredna interpretacija i nekonvencionalan izbor pjesama potaknuli su je da osigura prvo mjesto, dobivši zasluženo priznanje. Godine 1998. Marija je sa svojom majkom Vericom surađivala na duetu pod nazivom “Moje bube”. Uz bavljenje glazbom, Marija je uspješno završila školovanje, završivši srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu. Potom je krenula na novi akademski put, upisavši studij menadžmenta u Beogradu.