Darko Lazić, poznati pevač, očekuje svoje treće dete sa svojom suprugom Katarinom. Njegova supruga je već u poodmakloj trudnoći, a par je srećnu vest podelio samo sa porodicom i najbližim prijateljima. Kada su mediji kontaktirali Lazića, on je potvrdio da očekuje treće dete, ali nije želeo da otkriva previše detalja o trudnoći.

Lazić je istakao da su on i njegova supruga izuzetno srećni zbog prinove i dodao da se radiju izazovu roditeljstva po treći put. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a Darko već ima dvoje dece iz prethodnih veza.

  • Govoreći o svojoj sreći i ispunjenju, Lazić je podelio svoja razmišljanja o tome kako slava može uticati na mlade umetnike. Objavio je da je postao poznat i stekao veliku popularnost u mladim godinama, što ga je dovelo do niza iskušenja. Lazić je objasnio da ga je popularnost “udario u glavu” i da je to uticalo na njegovu percepciju sveta i na njegove finansijske odluke.

On je priznao da je kroz iskustvo naučio kako da bolje upravlja svojim životom, finansijama i slavom. Uz pomoć menadžera i producenta Merseda Hadžića, koji ga prati godinama, Lazić je postao jedan od najtraženijih izvođača u Srbiji. Uspeli su da izgrade uspešnu saradnju i karijeru, dok Lazić balansira između svojih profesionalnih obaveza, porodičnih dužnosti i održavanja prijateljskih odnosa.

Darko Lazić je sada posvećen tome da bude dobar otac i suprug, dok istovremeno ispunjava svoje profesionalne obaveze. Njegova priča pokazuje kako je uspeo da pronađe ravnotežu između porodice, karijere i ličnog razvoja, što mu omogućava da uživa u svim aspektima života.

BONUS TEKST

Darko Lazić je srpski pop-folk pevač rođen 13. oktobra 1991. godine u Brestaču, Srbija. Postao je poznat u regionu nakon pobede u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2009. godine. Ova pobeda mu je omogućila ulazak u svet estrade i donela mu veliku popularnost.

Nakon osvajanja takmičenja, Lazić je započeo uspešnu muzičku karijeru, objavivši niz albuma i singlova koji su postali hitovi na domaćem tržištu. Njegova muzička karijera se odlikuje karakterističnim glasom i emotivnim izvođenjem, a njegovi nastupi privlače brojne fanove.Nakon pobede na takmičenju, Lazić je snimio niz hitova i albuma koji su se brzo popularizovali. Njegove pesme često kombinuju elemente popa, folka i drugih žanrova, što mu omogućava da privuče široku publiku. Lazić je postao jedan od najtraženijih izvođača u Srbiji, nastupajući na mnogim muzičkim događajima i festivalima širom zemlje i regiona.

Darko Lazić je poznat po tome što kombinuje različite muzičke žanrove, uključujući pop i folk, što mu omogućava da pridobije široku publiku. Njegovi nastupi su energični i dinamični, a Lazić je omiljen među publikom zbog svoje harizme i autentičnosti.

Osim što je uspešan pevač, Lazić je takođe poznat kao posvećen otac i suprug. Ima troje dece, a njegova trenutna supruga je Katarina Lazić. Lazić je otvoreno govorio o izazovima sa kojima se suočavao tokom svoje karijere, uključujući finansijske poteškoće i probleme sa slavom.

Lazićeva posvećenost muzici i upornost u prevazilaženju izazova učinili su ga jednim od najprepoznatljivijih izvođača na srpskoj muzičkoj sceni. Njegovi fanovi ga prate zbog njegove iskrenosti i ljubavi prema muzici, a on nastavlja da stvara i objavljuje nove hitove.