Esma Redžepova, poznata humanitarka poznata po tome što je posvojila 47 sinova, također je primila Eleonoru Mustafovsku u svoju obitelj punu ljubavi. Godine 2012. Eleonora je postala primateljica Esminog nasljedstva, čime je učvrstila svoju ulogu svoje posvojene kćeri. Esma je jako cijenila Eleonoru, smatrajući je svojom jedinom nasljednicom, iako je njezin život tragično prekinut samo nekoliko godina kasnije. Uz predanost Eleonori, Esma se posvetila pomaganju djeci, ostavljajući trajan trag kao suosjećajna i filantropska osoba.

Esma je podijelila svoju duboku vezu sa svojom kćeri, povlačeći paralelu s posebnom vezom između majke i kćeri. S vremenom je shvatila da je imati kćer više ispunjava nego imati sina, a njezina osobna iskustva samo su učvrstila to uvjerenje. Eleonora, koja trenutno nastavlja školovanje na Sveučilištu u Skoplju, bila je neprocjenjiv član Esminog pratećeg benda posljednje tri godine. Esma je ponosno otkrila da Eleonora uskoro završava studij solo pjevanja. Uzevši zadivljujuće umjetničko ime Malisha, Eleonora nevjerojatno podsjeća na svoju majku, zračeći neodoljivim osmijehom. Vrijedi napomenuti da je Eleonora Mustafovska njeno pravo ime.

Esma Redžepova, poznata makedonska pjevačica, tekstopisac i filantrop romskog podrijetla, posvetila je značajan dio svog života pomaganju potrebitima organiziranjem humanitarnih koncerata i prikupljanjem sredstava u humanitarne svrhe. Tragično, Esma je preminula 2016., ostavivši dubok utjecaj na njezinu kćer Eleonoru. Tuga koja je izjedala Eleonoru nakon majčina odlaska bila je toliko jaka da se manifestirala kao fizička bol. Trebalo joj je dosta vremena da povrati privid normalnosti i krene naprijed usred gubitka. Ipak, Eleonora čvrsto vjeruje da je majka čuva s neba. Pronalazeći utjehu u spoznaji da je njezin odabrani put u skladu s naslijeđem njezine majke, tješi se mišlju da je Esma zadovoljna svojim postignućima. Eleonora je u razgovoru za Scenu s ponosom istaknula kako se trajno sjeća neprocjenjivih savjeta koje joj je davala majka.

Ideja da su pojedinci koji posjeduju iznimne kvalitete ujedno i najskromniji ostavila je dubok utjecaj na Mališu. Ona čvrsto prihvaća koncept velikodušnosti i usvojila je mudrost dijeljenja jedne od svoje dvije jabuke s drugom osobom. Sjećanje na ove riječi zauzima posebno mjesto u Mališinom srcu, posebno zato što su izgovorene u periodu kada je objavila svoju debitantsku srpsku pjesmu “Tebi se predajem”.

@official_malisha

“Noci u sibiru”- (cover)🥰😘💋 #malisha #srbija #balkan #fyp #srbijatiktok🇷🇸 #viral #foryou #music #foryoupage #srpskamuzika #idjtv #sasamatic #nociusibiru

♬ original sound – Malisha_ official