Četiri godine nakon raspada burnog braka s Tatjanom Dragović, Goran Ivanišević sklopio je tajni brak s Nives, cijenjenom radijskom voditeljicom. Njihova spokojna zajednica urodila je plodom rođenjem sina. Ovo skladno partnerstvo nastalo je kao čista suprotnost Goranovoj prethodnoj burnoj vezi.

Korištenjem platformi društvenih mreža Tatjana je dobila zapaženost zbog iznošenja svog stajališta: “Povremeno je imperativ zanemariti svoje emocije i prisjetiti se istinske vrijednosti koju zaslužujemo.” Hrvatske novine objavile su kako je Tatjana Dragović, bivša manekenka i prva supruga Gorana Ivaniševića, pokrenula brakorazvodnu parnicu zbog nesretne poslovne odluke koja je dovela do financijske propasti poznatog tenisača. Iako postoje dokazi koji dokumentiraju sposobnost para da se nosi sa slučajevima nevjere, pokazalo se da nisu sposobni prevladati ekonomski pad.

Goran se našao u istodobnoj ljubavnoj vezi s voditeljicom Vanjom Halilović, što je u javnosti postalo poznato kada je objavljena fotografija para. Kao odgovor, Goran je javno izrazio kajanje supruzi i djeci. Unatoč tom neuspjehu, Tatjana i Goran uspjeli su se pomiriti. No, ljeto koje je uslijedilo dovelo je Tatjanu u središte pozornosti jer se suočila s optužbama za nevjeru Goranu s nogometašem Markom Šimićem, optužbe koje su obje strane žestoko opovrgle.

Iako brak Gorana i Tatjane možda nije sačuvan, zajednički su jezik pronašli u odgoju dvoje djece – kćeri Amber Marije i sina Emanuela. Goran je trenutno u sretnom braku s deset godina mlađom Nives, a zajedno imaju sina Olivera. S druge strane, Tatjana s dvanaest godina mlađim Vlahom Abrulićem dijeli kćer Lucu. U kakvom je odnosu Goran i Tatjana nakon njihove burne i razglašene afere ostaje neotkriveno.