Unatoč brojnim nedaćama o kojima se sve više piše u medijima, uključujući optužbe za prijevaru i kontroverznu vezu s Ljiljanom Jevremović koja je rezultirala kćerkom, Olja i Dragan Kojić Keba uspjeli su održati svoj brak već gotovo četiri desetljeća, ne obazirući se na negativne kritike.

U nizu kontroverznih vijesti oko obitelji Kojić, jedno otkriće koje je privuklo pozornost javnosti i dalo dragocjene spoznaje bio je iskren intervju s pjevačevim bivšim partnerom. Upravo u tom intervjuu došlo se do iznenađujućeg otkrića da se Kebina supruga pravo zove Olja, odnosno Olga. Ovo novo saznanje potaknulo je novinare da dublje prouče njihovu obiteljsku dinamiku, što je dovelo do predstavljanja njihove kćeri Nataše tijekom prethodne godine.

Olja i Dragan Kojić Keba već godinama žude za svojom kćerkom Natašom, koja živi u Americi. Nakon što je glazbenu karijeru započela u Srbiji i postigla veliki uspjeh s dva hit singla, Keba, kći Dragana Kojića, hrabro je krenula u Kaliforniju. Tamo je nastavila školovanje na Sveučilištu Berklee dok je istovremeno radila na etabliranju u glazbenoj industriji. Nakon završetka studija, Nataša je odlučila da ostane u Americi, gde trenutno živi i gradi svoju karijeru, strpljivo čekajući potrebnu dokumentaciju, što je i razlog njenog dužeg odsustva iz Srbije.

Kako bi dočekali prijelaz iz 2023. u 2024. godinu, Olja i Dragan Kojić Keba odlučili su zajedno sa sinom Igorom krenuti na put u Sjedinjene Američke Države. Simpatičnim zajedničkim videom podijeljenim na Instagramu s radošću su podijelili prekrasnu vijest koju je Nataša razigrano nazvala nominacijom za cijenjenu titulu “Naj mama i tata u 2024.”, dok je njezin brat Igor vješto ovjekovječio trenutak iza kamere. . Nakon dužeg vremena razdvojenosti, vesela obitelj ponovno se okupila, a svoju ogromnu sreću više ne mogu sakriti od očiju javnosti.