Jelena i Novak Đoković, renomirani teniser, nedavno su kupili zadivljujuću nekretninu u Crnoj Gori. Ova luksuzna vila dolazi po ceni koja je jednaka ceni dva raskošna stana u ekskluzivnom gradu Beogradu. Tokom ovih šetnji, vodili su divne razgovore sa ljubaznim lokalnim stanovništvom, sve vreme razmišljajući o najstrateškijoj lokaciji za ulaganje svog teško zarađenog novca.

Portonova je poznata luka koja privlači vrhunske i ekstravagantne jahte tijekom cijele godine. Među impresivnom flotom koja posjećuje ovu luku, u njoj se često nalazilo usidljeno Novakovo voljeno plovilo Diana. Međutim, nedavni odlazak Diane iz Portonove izazvao je glasine koje sugeriraju da je Novak možda prodao svoj brod, nazvan po njegovoj majci, i umjesto toga kupio noviji. Tačne pojedinosti u vezi sa ovom nedavnom akvizicijom držane su u tajnosti, što je navelo medije da skrenu pažnju na Đokovićevu modernu i najsavremeniju rezidenciju u Crnoj Gori, gdje su se nedavno preselili.

Na osnovu poverljivih informacija dobijenih od pouzdanog izvora bliskog poznatom paru, došlo se do saznanja da se njihova najnovija kupovina nekretnina nalazi na veoma prestižnoj i raskošnoj parceli u neposrednoj blizini Kumbora. Ova luksuzna zajednica može se pohvaliti širokim spektrom stambenih opcija, zadovoljavajući različite preferencije i stilove života, uključujući elegantne stanove, elegantne gradske kuće i ekstravagantne vile.

Detaljna internetska istraga tržišta nekretnina u ovom naselju otkrila je širok raspon cijena stambenih jedinica, s cijenama od skromnih 400.000 eura do pretjeranih 10 miliona eura. Nadalje, otkriveno je da se unutar ove ekskluzivne enklave nalaze još raskošniji i ekskluzivniji posjedi, čija cijena iznosi nevjerojatnih 15 miliona eura. Nesumnjivo, evidentno je da Novak nije poštedeo troška u nastojanju da sebi i svojoj cenjenoj porodici obezbedi prelepu rezidenciju za odmor.