Aco Pejović već godinama zauzima istaknuto mjesto kao jedan od omiljenih pjevača regije. Sa suprugom Biljanom sagradio je izuzetnu vilu u zanosnom mjestu Bežani, smještenom na periferiji glavnog grada Srbije. Nakon preseljenja iz Prijepolja, par je svoj dom odlučio smjestiti u Bežane, rezidenciju koja odiše raskoši koja podsjeća na holivudske filmove.

Ugošćavanje njegovih prijatelja i pripremanje divnih roštilja dok pokazuje svoj melodični glas donosi mu veliku radost. Osim toga, njegova supruga i tri kćeri imaju aktivnu ulogu u njegovanju vesele i tople atmosfere tijekom ovih druženja.
Ugošćavanje njegovih prijatelja i pripremanje divnih roštilja dok pokazuje svoj melodični glas donosi mu veliku radost. Osim toga, njegova supruga i tri kćeri imaju aktivnu ulogu u njegovanju vesele i tople atmosfere tijekom ovih druženja.

Aleksandar otvoreno priznaje da mu je četveročlana obitelj najvažnija u životu. On čvrsto vjeruje da materijalna dobra, poput luksuzne vile ili pjenušavog bazena, ne bi imala nikakav značaj bez prisutnosti njegovih voljenih. Aco se neumorno posvećuje ispunjavanju njihovih potreba, uporno se boreći i radeći na njihovoj sreći. Zauzvrat, njegova obitelj uzvraća njegovu nepokolebljivu odanost pokazujući svoju kulturnu profinjenost i postižući izvanredan profesionalni uspjeh, što mu donosi neizmjernu radost.

Poznati glazbenik Aco Pejović je, kako se kaže, izniman talent naslijedio od majke, koja je bila poznata po milozvučnom pjevanju i istančanom sluhu, kao i djeda Marka, vještog flautiste. Iako je Aco harmoniku dobio od oca sa samo osam godina, interes za sviranje nije odmah procvjetao. Ipak, nakon završene srednje škole upisuje prestižnu glazbenu školu „Vasa Pavić“ u Podgorici. Tamo se svesrdno posvetio satovima klavira i kontrabasa, zadivljujući prijatelje svojim talentom po raznim lokalnim kafićima i klubovima.
Uronjen u carstvo glazbe od rane dobi od 14 godina, Acu je posudio svoj vokalni talent brojnim melodijama. Njegov glazbeni put odveo ga je od Podgorice do Prijepolja, gdje se posvetio usavršavanju svoje vještine. Nakon završene srednje glazbene škole, krenuo je u novu avanturu u Francuskoj, gdje je živio i svim srcem se bavio svojom strašću.

Nakon povratka iz Francuske, gdje je bio angažiran na fizičkim poslovima, dio života posvetio je služenju vojnog roka u Hrvatskoj. Po završetku službe ponovno se našao u Prijepolju, gdje je svojim zanosnim nastupima oduševljavao domaće kafane. Ohrabren odanim društvom, a nakon uspjeha u obližnjim gradovima, 1995. godine donosi odluku da se preseli u Beograd. U početku je njegov glazbeni talent krasio pozornicu pizzerije na Zvezdari, plijenivši pažnju vlasnika lokala. Kako je vrijeme prolazilo, stekao je cijenjenu titulu “kralja splavi”. Godine 2000. s ponosom je predstavio svoj album prvijenac pod nazivom “Viđaš li se druže moj”.