Uloga turske glumice Gokce Bahadir u hvaljenoj seriji “Kad lišće pada” osvojila je našu publiku, dok je njen privatni život već duže vrijeme predmet interesovanja turskih medija. Po drugi put susrela se s osebujnim rockom, ovoga puta u pratnji glazbenika Emira Ersoja. Ipak, njezina prethodna zajednica s glumcem Alijem Sunalom bila je znatno zapaženija, popraćena pozamašnim skandalom.

Godine 2011. Ali i Gokçe donijeli su odluku koja im je promijenila život da se posvete jedno drugom, no nažalost, njihova je ljubavna priča bila kratkog vijeka jer je nedugo nakon toga uslijedio razvod. Glumica je objasnila da su se, unatoč tome što su se vjenčali iz velike ljubavi, na kraju odlučili razići jer su im se putevi razišli. Špekulacije oko uzroka njihovog razdvajanja trajale su duže vrijeme, ali pojedinci upoznati s Gokçinim najužim krugom dali su zapanjujuća otkrića široj javnosti.

Tvrdili su da je Gokçin brak s Alijem došao kraju kada ju je suprug otkrio u intimnom zagrljaju s njegovim pokojnim ocem Kemalom Sunalom. Prema izvoru upućenom u situaciju, pokojni Kemal je posjedovao izuzetnu sposobnost da opčini druge. Nedugo nakon što joj je postao svekar, njih su se dvoje zapustili u tajnoj vezi. Unatoč značajnoj dobnoj razlici od 30 godina, njihova povezanost ostala je jaka dulje vrijeme. Kako prenose turski mediji, Ali je odlučio iznenaditi svoju suprugu vrativši se kući dva dana ranije nego što je očekivano.

No, po dolasku ga je dočekalo neočekivano iznenađenje. Dok je prilazio ulazu u dvorište, primijetio je očev automobil parkiran tamo. Potaknut znatiželjom, ušao je u kuću samo da bi otkrio da njegova supruga i svekar gledaju televiziju potpuno goli. Od 2018. godine Sunalu doživljava istinsku sreću uz suprugu Nazli Kurbanzade, s kojom dijeli skladan brak. Uz to, par je blagoslovljen kćerkom po imenu Narin.