Tokom svih ovih godina Jovanu Joksimović neprestano smo viđali kako krasi naše ekrane u besprijekorno stiliziranim izdanjima, ukrašena besprijekornom šminkom i pomno odabranim odjevnim kombinacijama, zbog čega je na kraju krajeva veoma brzo postala miljenica šire javne mase. Zbog toga je za sve bio šok kada je na Instagramu osvanula nefiltrirana fotografija Jovane Joksimović koju je podijelila ni manje ni više nego sama Jovana.

Voditeljica je u svom Instagram storyju iskoristila priliku da proslavi rođendan svoje bliske prijateljice Ivane Mišković. U znak iskrene počasti, podijelila je fotografiju njih dvoje bez šminke, koji grle njihovu prirodnu ljepotu. Jovana je neustrašivo pokazala svoje male podočnjake, pjegice i bore, ne plašeći se pokazati svoju autentičnost.

Svi su primijetili da voditeljica ima prirodno zadivljujuće i besprijekorno njegovano lice, bez ikakvih kozmetičkih promjena. Jovana je posebno stalno naglašavala izazov s kojim se suočava kada je u pitanju njezina profesija, a koja od nje zahtijeva jaku šminku. Međutim, čim snimanje završi, ona ga odmah uklanja. Jovana ulaže značajan dio vremena u njegu svoje kože.

Svakog jutra nakon buđenja moja rutina počinje korištenjem jedinstvenog ljekovitog gela za čišćenje lica i uklanjanje ostataka šminke. Nakon toga nanosim kozmetičku pjenu koja mojoj koži daje i gipkost i hidrataciju, a zatim nanosim kremu. Prilagođavajući se godišnjim dobima koja se stalno mijenjaju, odlučujem mijenjati svoj izbor kreme, jer koža žudi za raznolikošću i vjerujem da opetovano korištenje istog proizvoda može dovesti do smanjenih povrata. Voditeljica je ljubazno podijelila ove tajne ljepote. Moje vještine šminkanja nedostajale su sve dok nisam započela svoju televizijsku karijeru. Suradnja s iskusnim vizažistima bila je nevjerojatno vrijedna jer sam stekla bogato znanje. Ipak, retko sam u prilici da se šminkam sama, i to samo po potrebi, zahvaljujući stečenom znanju – ispričala je ranije Jovana.