Od trenutka kada je Maja Berović dospjela na listu deset najpopularnijih folk pjevačica, postala je centar pažnje, posebno svoje uglednije vršnjakinje Svetlane Cece Ražnatović. Ceca je inzistirala na susretu, a njihov susret je vrlo brzo prerastao u snažno i izuzetno prijateljstvo kakvo nije viđeno na estradi.

Sukob Cece i Maje Berović s obzirom na okolnosti u javnosti se smatrao nepremostivim izazovom. Ideja o snimanju dueta poslužila je kao opravdanje za uvjerenje mnogih da je ovo prijateljstvo doista neraskidivo. Tijekom nastupa milozvučno su izveli pjesmu “Ne računaj na mene”, pjesmu koju je Ražnatović prije toga izveo uz Miru Škorić, cijenjenu kolegicu i pouzdanu prijateljicu za koju se mislilo da je stalno prisutna u njezinu životu.

Međutim, dogodilo se. Godinama su Ceca i Mira u tihom razdoru, njihov sukob obavijen kompliciranošću i nepoznat medijima i okolini. Cecin stil druženja, koji je prije demonstrirala sa Škorićem, sada prakticira s Aleksandrom Prijović, Slađom Alegro, pa čak i Majom Berović, koja otvoreno izražava oduševljenje što je ušla u ovaj krug od povjerenja. Nažalost, tijekom intervjua nenamjerno je povrijedila voljenu kolegicu i blisku prijateljicu.

Na pitanje koji su joj bili uzori iz djetinjstva, navela je sljedeće: U djetinjstvu sam se duboko divio Lepoj Breni i Dragani Mirković. Od same pomisli da ih imam ispred sebe, pala bih u nesvijest”, naglasila je Maja i potvrdila ono što njezini vjerni obožavatelji već znaju: odbija se miješati u tuđe svađe i nezainteresirana je za primjedbe svojih kolega. Pitanje je hoće li se Ceca osvrnuti na prethodnu izjavu o ljubavi iz djetinjstva prema objema ljutitim konkurenticama, posebno s obzirom na intenzivnu svađu s jednom od njih. S obzirom na navedene okolnosti, ne može se isključiti mogućnost sukoba između Cece i Maje Berović, što je dovelo do pojačanog iščekivanja među tabloidima željnim raspleta.