Voditeljka Jovana Jeremić je ispunjena srećom i zaljubljena u svoju vezu s partnerom Draganom Stankovićem. Nedavno je izjavila da će “sebi roditi sina u 38. godini”, a ono što je iznenadilo mnoge je to što je već sada otkriveno ime sina Jovane Jeremić. Iako je poznato da Jovana Jeremić ne planira venčanje sa bogatim biznismenom Dragantom Stankovićem, ona je naglasila:

“Ne razmišljam. Ja sam već bila udata, a Dragan je bio oženjen. Nama je prioritet da budemo srećni. Moj cilj nije udaja u njegovo domaćinstvo jer imam svoje nekretnine i novac koji sam krvavo zaradila. Nije mi u interesu da se udajom ‘oparim’ ili obogatim, kao što bi to uradilo 99 posto žena da im je on ‘dopao šaka’ ili kao što je meni ‘upala kašika u med’.”

Jovana je istakla da će se preseliti kod Dragana, a sada je otkriveno i ime sina Jovane Jeremić:

“Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom.” – rekla je Jovana za “Telegraf”.

Voditeljka je tada otkrila i da je od kada je s Draganom u vezi shvatila da ništa nije slučajno. Podsetimo se, dečko Jovane Jeremić, s kojim je u vezi već nekoliko meseci, je biznismen Dragan Stanković, koji svakodnevno obasipa Jovanu ljubavlju, pažnjom i poklonima. A Jovani je Dragan umalo izmakao, i to u ruke njene koleginice.