Poznata srpska pevačica Ana Nikolić nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju i snimak sa izvesnim Nemanjom, što je brzo izazvalo uzbuđenje među njenim fanovima. Nisu prestajali slati emotikone srca, sugerišući da je Ana Nikolić možda pronašla novu ljubav. Ana Nikolić je na Instagramu objavila sliku na kojoj su ona i nepoznati mladić, uz zvuke odabrane numere koja prati snimak. Spajanjem emotikona srca i izabrane muzike, jasno se naslućuje da Ana ima novog dečka.

Inače, Ana Nikolić je prošla kroz javno poznat brak s reperom Stefanom Đurićem Rastom, s kojim ima ćerku Taru. Nakon razvoda, Ana nije bila u ozbiljnoj vezi, ali nedavno je izjavila da bi volela ponovno da se zaljubi.

“Želim ponovno da se zaljubim, vreme je stvarno prošlo, stvarno je dosta. Malo bih da se ponovno vežem, to mi je želja u sledećoj godini”, otkrila je Ana u razgovoru za “Premijeru, vikend specijal”. Takođe je podelila iskustva o odrastanju svoje ćerke Tare, koja je sada u predškolskom uzrastu i veoma se dobro snalazi.Malo bih da se vežem, priželjkujem to nešto u sledećoj godini.” Ana je takođe podelila podršku svoje ćerke Tare u potrazi za ljubavlju i priznala da bi volela da joj se desi nešto slično.

Ana je takođe izrazila želju za ljubavlju u narednoj godini, a podršku joj pruža i njena ćerka Tara, koja ju je podstakla da pronađe novog partnera. Iako odnos između Ane Nikolić i Raste nije uvek bio harmoničan, Ana je istakla važnost očevog prisustva u životu njihove ćerke.