Nakon naizgled beskrajnog perioda iščekivanja, svetu je konačno predstavljen dugo očekivani album u koji je Jelena Karleuša ulila srce i dušu. Ona stavlja snažan naglasak na održavanje hidratacije i izbjegava uživanje u bilo kojoj vrsti slatkih poslastica. Karleuša je nadaleko poznata po svom vegetarijanskom načinu života i često dijeli svoja razmišljanja i uvide na ovu temu.

Ona je u intervjuu za magazin “Hit Informer” izjavila da se njeno dobro zdravlje može zahvaliti vegetarijanskoj ishrani, koja uključuje značajan unos voća i povrća. Iznenađujuće, ona nikada nije bila kafepija i umjesto toga bira da pije tri litre vode dnevno, a uzdržava se i od slatkiša. Sve ove zdrave navike doprinose njenom održavanju vitke figure, kako je otkrila u intervjuu. Međutim, bilo je trenutaka kada je pjevačica u teškim trenucima tražila utjehu u hrani, što je rezultiralo privremenim debljanjem. Ipak, uspjela je smršati 10 kilograma u roku od dva mjeseca.

Nakon godina podnošenja stresa, došao sam do spoznaje da sam hranu koristio kao sredstvo za utjehu, što je dovelo do značajnog povećanja moje težine. Međutim, jednog dana me je pogodio trenutak jasnoće, navodeći da donesem čvrstu odluku: ne više! Shvatio sam da moje tijelo zaslužuje da se prema njemu postupa s poštovanjem, a ne kao ka posudi za smeće. Vođen ovom novopronađenom odlučnošću, potražio sam savjet od nutricioniste koji mi je pomogao da ispravim svoje greške u ishrani i usvojim hranljiviju rutinu ishrane.

Kao rezultat toga, razvila sam snažnu sklonost prema konzumiranju zdravih lisnatih zelenih salata, koje su postale cijenjena namirnica u mojoj ishrani, uz prebranicu, kisele krastavce i bezmesni podvarak. Ovaj revitalizovani pristup ishrani dao je neverovatne rezultate, omogućivši mi da uspešno smršam 10 kilograma za samo dva meseca, kako Jelena potvrđuje.