Suprug Anđelke Prpić, koji ju je nedavno oženio, postao je česta tema šala i rasprava među ljudima. Razlog za ove duhovite opaske je iznenadni ulazak njenog muža u njen život, što je izazvalo radoznalost i nagađanja. Razumljivo, ovaj neočekivani razvoj događaja izazvao je veliku nelagodu i nelagodu među brojnim pojedincima. Situacija se pogoršala kada su se pojavile vijesti o trudnoći.

Tokom narednih mjeseci, marljivo je bilježio svaki pokret i želju pozorišne glumice, pomno dokumentirajući svaku njihovu želju i maštu. Među mnoštvom glasova koji su se javili, Instagram zajednica se isticala, s određenim vokalnim korisnicima koji su bez stida izjavili da nemaju saosećanja prema njenim izborima. Ipak, nedavno je pokrenula ovu temu, zadubljujući se u odgovornosti javnih ličnosti i inherentnu slobodu koju pojedinci posjeduju da otvoreno iznesu svoje stavove o bilo kome.

Anđelka je, nakon što je prošla zahtjevnu fazu u životu, naglasila da njeno ponašanje nikada nije trebalo da bude podstrek drugima da se prema njoj ophode na uvredljiv ili neljubazan način. Izražava zahvalnost na terapijskim intervencijama kojima je bila podvrgnuta, priznajući ogroman trud, posvećenost i vrijeme koji su doprinijeli njenom ličnom rastu i kultiviranju njene otpornosti.

Iako priznaje da negativne primjedbe i dalje mogu imati utjecaja na nju, sada je stigla u fazu u kojoj više ne ometaju njenu sposobnost da efikasno funkcionira niti ometaju njen proces donošenja odluka. Anđelka Prpić je, uprkos nepokolebljivoj podršci supruga, donijela odluku da potraži pomoć psihoterapeuta. Ovaj pristup se preporučuje pojedincima koji se bore sa zastrašujućim zadatkom savladavanja svojih strahova, navigacije kroz oštre presude drugih, suočavanja s neutemeljenim glasinama i upravljanja manipulativnim ponašanjem, kako prenosi Story.