Saška Veslinov i Đorđe Đoković su bez problema prešli u svoje roditeljske uloge, iako su postali roditelji tek pre četiri meseca. To je vidljivo na brojnim fotografijama koje svakodnevno dijele putem popularne društvene mreže Instagram. Na ovoj platformi aktivno je uključena i Đokovićeva snaja, koja svojim pratiocima dosljedno pruža uvid u njihov svakodnevni život.

Trenutno je u centru pažnje mali Aleksandar, koji je pobrao popriličan broj lajkova zahvaljujući pažnji svoje majke. Zahvaljujući Saški, imali smo sreću da budemo svjedoci svakodnevnih aktivnosti renomirane porodice dok su uživali u prekrasnom primorskom krajoliku Crne Gore, njihovom trenutnom mjestu za odmor. Bila je to izvanredna prilika za nas da posmatramo njihovu čistu radost dok su krenuli na svoj prvi porodični bijeg sa svojom voljenom djecom. Uprkos mnoštvu najava, zadivljujuće slike objavljene na Đokovićevoj posvećenoj fan stranici su zaista privukle pažnju mnogih. Ove fascinantne fotografije otkrile su ne samo duboku vezu između Saške Veselinov i Đorđa Đokovića, već i njihov zapanjujuće sličan modni senzibilitet.

Kamerom je par snimljen ispred prodavnice, kako se činilo da se bavi zadatkom nabavke neophodnih zaliha. Ne samo da su odisale prijatnim i pristupačnim držanjem, neprimjetno se uklopile u širu publiku, već su uspjele privući znatiželjne poglede svojim jedinstvenim modnim odabirom. Saška je, na primer, samouvereno obukla preveliki kombinezon nežne i nenametljive plave nijanse, dok se Đorđe opredelio za jednostavnu crnu majicu kratkih rukava, koju je upario sa upadljivim i živahnim šortsevima. Kako bi upotpunili svoje opuštene ansamble, odlučili su se za usklađene sandale koje su bile savršene kako za obavljanje svakodnevnih zadataka tako i za uživanje u opuštenim šetnjama.

Dok su Novak i njegovi najmiliji snimljeni kamerom za vrijeme boravka u Dubrovniku, vrijedi spomenuti da Novakov najmlađi brat, Aleksandar, trenutno boravi na određenoj lokaciji sa suprugom i djetetom.