Poznata pjevačica Nada Obrić stekla je reputaciju prave estradne zvijezde koja je tokom mladosti u potpunosti bila posvećena svojoj karijeri. Nada je svojevremeno imala teške periode u životu, o kojima je veoma rijetko javno govorila, ali to se iznenada promijenilo. Kada je uspjela napraviti napredak u borbi sa rakom, počela je savjetovati i dijeliti svoje iskutvo.

Kako smo već naveli, Nada je u jednom trenutku često s javnošću dijelila svoj trijumfalni put u pobjedi protiv raka, nakon što je tri puta izašla kao pobjednica iz ove bitke. Popuštanje za nju nikada nije bila alternativa, a svoju nesalomivu borbenost uspješno je prenijela i na svoje potomke, kćer Itanu i sina Sašu.

  • Unuka Nade Obrić stekla je značajnu afirmaciju u javnosti

Medijska pokrivenost često je bila usmjerena na Nadu Obrić zbog zadivljujuće prirode njezinog privatnog života, no ona je uvijek zadržala želju da neke aspekte zadrži u privatnosti. Unatoč raskidu gotovo 16-godišnjeg braka s Acom Ivanovićem, pokćerke Maju i Sašku njeguje kao svoje. Njihovu vezu karakterizira duboka privrženost i divljenje, toliko da poznata pjevačica njihovu djecu s nježnošću naziva svojim unucima.

  • Da je unuka Nade Obrić proslavljena glumica Milena Radulović, koja je u javnosti privukla veliku pozornost svojim iznimnim glumačkim umijećem i sudskom borbom protiv Miroslava Aleksića, profesora glume optuženog za zlostavljanje, znala je samo nekolicina odabranih. .

Imao sam privilegiju odrastati uz mamu Sašku, koja je bila moje stalno društvo sve do udaje. Svjedočio sam rođenju Milene i ne mogu a da ne osjećam neizmjeran ponos zbog načina na koji je odgajana, kako je čvrsto stajala pred nedaćama. Kućanstvo u kojem je Milena odgojena svjedoči o snazi ​​obiteljskih veza. I njezina majka i otac potječu iz izvanrednih loza, s njezinom majkom koja je odrastala uz mene, a njezin otac potječe iz ugledne obitelji.

Nada Obrić istaknula je težinu izražavanja i težinu onih koji skrivaju svoja iskustva. Roditelji su joj pružali stalnu podršku, štiteći je poput krhke kapljice i osiguravajući joj prijevoz. Nažalost, u tim je godinama doživjela nešto nezamislivo, a učinak je bio razoran. Međutim, sam čin progovaranja donijet će joj osjećaj olakšanja. Nada ostaje optimistična da će sve kad-tad biti dobro, vjerujući da će i ta bol kad-tad nestati. Istražite fascinantne aspekte života Nade Obrić uz ovaj bonus sadržaj, ispunjen intrigantnim detaljima.

  • Teško odrastanje : 

Po završetku trećeg razreda srednje škole, Nada je od općine dobila zaduženje da prati učenike na izlet u primorsko mjesto Zaostrog. Dopustila je dvojici dječaka da se odvaže put Dubrovnika, s tim da se moraju vratiti do 7 sati. No, kako je zakazano vrijeme dolazilo i prolazilo bez njihovog dolaska, Nada je postajala sve zabrinutija i odlučila je obavijestiti upravu o njihovom nestanku. Obuzeta strahom, čak je razmišljala i o tome da si oduzme život. Za divno čudo, njezina se tuga ublažila kad je ugledala policajce u pratnji zakašnjelih dječaka koji su propustili posljednji autobus. Ovo traumatično iskustvo dugo je pratilo Nadu, zbog čega je vlastitoj djeci zabranila odlazak na izlete.

  • Problemi sa zakonom : 

Nakon razvoda Nada je otkrila da se Aco tijekom devedesetih družio s kriminalcima. Dokumentirano je imao veze s Đorđem Božovićem Giškom, Dušanom Spasojevićem Šiptarom i drugima. Zbog bliskosti s vođama “zemunskog” i “surčinskog” klana njegov auto-servis je 2002. bio meta bombe.

  • Borba sa bolešću : 

Godine 1999. pjevačica je imala jak osjećaj da nešto nije u redu s njezinim zdravljem. Unatoč nedostatku simptoma, bila je uvjerena da se bori s rakom te se čak pripremala za boravak u bolnici. Kada je konačno zatražila liječnički pregled, sumnje je potvrdio i ginekolog koji joj je dijagnosticirao rak maternice. Ubrzo nakon toga podvrgnuta je operaciji koja joj je spasila život, tijekom koje joj je srce prestalo kucati, pa su je liječnici morali oživljavati. Nakon toga je prošla iscrpljujuću muku kemoterapije, koju je opisala kao najmučnije iskustvo svog postojanja.

Godine 2003. intuicija ju je ponovno navela da potraži liječničku pomoć, što je dovelo do promptnog uklanjanja zloćudnog madeža koji je upućivao na rak kože. Crpeći na svom osobnom putu, Nada je postala zagovornica redovitih pregleda i prioriteta vlastitog zdravlja, posebice žena. Njezina nepokolebljiva odlučnost da svlada te izazove bila je potaknuta ljubavlju prema sinu i kćeri, koji su u to vrijeme studirali. Unatoč bolestima, pjevačica se nažalost nije mogla osloboditi ovisnosti o cigaretama.