Na društvenim mrežama koje su u današnje vrijeme zamijenile internet forume, možemo pronaći zaista mnogo raznoraznih priča i anegdota, ali svakako, jedne od najupečatljivijih su one koje se tiču vjenčanja i incidenata nastalih na istim. Jedna veoma slična priča nedavno je postala viralna na TikTok platformi, a zatim se munjevitom brzinom proširila i na ostale društvene mreže. 

Međutim, mladoženja je šokirao sve oglušivši se na mladenkin zahtjev da sudjeluje u zamršenoj šali koju je isplanirala za ceremoniju vjenčanja. Budući mladoženja otkrio je da je njegova buduća supruga poznata kao “poznata šaljivdžija”, poznata po svojoj sposobnosti zbijanja bezbrižnih praktičnih šala koje donose radost i smijeh onima oko nje.

U raspravi na forumu Reddit podijelio je svoju nevolju, objašnjavajući da opseg njezinih postupaka uključuje “slučajno” oštećenje mladoženjinog prijenosnog računala Toshiba i njegovo iznenađenje s novim, visokotehnološkim prijenosnim računalom Alienware za koji je štedjela više od jednog dana. rasponu od dvije godine. Srećom, napravila je sigurnosnu kopiju svih podataka i uništila samo ekran, tako da je još uvijek postojala mogućnost spašavanja stvari, za svaki slučaj.

Zapravo je prilično divan, da budem iskren. Moj prijatelj ima tendenciju da bude racionalniji i ozbiljniji, tako da to donosi lijepu ravnotežu njegovoj osobnosti. Mladoženja je spomenuo da nisu pretjerano zabrinuti oko ceremonijalnog aspekta njihovog posebnog dana. Kao rezultat toga, odlučili su se za ceremoniju u zgradi suda i dodijelili svoj budžet lijepoj proslavi u krugu svojih najmilijih.

  • Trenutku će svjedočiti samo nekolicina odabranih, uključujući mladoženju, kuma, kumu, malu skupinu prijatelja i dio mladoženjine obitelji, što ga čini intimnom aferom.

U sljedećem postu spomenuto je da je mladenka izrazila snažnu sklonost ovom aranžmanu zbog svoje sklonosti da postane vrlo emotivna tijekom značajnih prigoda. Međutim, ona čvrsto vjeruje da takve stvari ne bi trebale biti ograničene samo na obiteljske razgovore. U pokušaju da izvede šalu koja će privući pozornost, ona namjerava poremetiti ceremoniju teatralnom primjedbom ili sličnom velikom radnjom. Prema unilad.com, mladenka vjeruje da je mladoženja jedina prisutna nevjenčana osoba, on je idealan izbor da prekine vjenčanje i glumi svoju naklonost prema njoj, samo da neočekivano zagovara mladoženju.

Izražavajući svoju nevjericu, dovodio je u pitanje ideju da se upusti u borbu mačevima za mladoženjinu ruku. Iako se htio našaliti, otkrio je da mladenka i mladoženja posjeduju širok izbor mačeva. Zapravo, mladenka je čak spomenula svoj plan da njezina sluškinja diskretno unese dva manja mača. Unatoč odbijanju kuma i neodobravanju kuma, odlučna je mladenka ustrajala u svom naumu, zaklevši se da će nabaviti lažne mačeve zbog potencijalnih problema s krijumčarenjem pravog oružja. Osim toga, muškarac je spomenuo da će se posavjetovati sa službenicima i drugim sudskim osobljem kako bi osigurala da ne postane pretjerana gužva.

 


BONUS SADRŽAJ : 

Konzumacija jabučnog octa nije preporučljiva za sve osobe zbog pojedinih negativnih učinaka

Ne samo da se jabučni ocat smatra visoko hranjivom namirnicom, već se vjeruje da ima i pozitivne učinke na mršavljenje. Popularna metoda uključivanja ovog octa u prehranu je konzumiranje jedne do dvije žlice razrijeđene u dva decilitra vode na prazan želudac ujutro. No daje li ova rutina octa doista rezultate? U stvarnosti nedostaju znanstveni dokazi koji podupiru njegovu sposobnost da ubrza metabolizam, otapa masnoću i pomaže u mršavljenju. Stoga je važno upoznati se s nekim bitnim informacijama o ovoj kiseloj tvari prije nego što je uključite u svoju rutinu.

Odabir laganog doručka koji obiluje proteinima i u kombinaciji s jogurtom je vrhunska alternativa ako vam je cilj doživjeti osjećaj sitosti bez ikakvih potencijalnih štetnih učinaka. Za razliku od konzumiranja jabučnog octa na prazan želudac, koji može izazvati iritaciju zbog svoje kisele prirode, ova hranjiva opcija za doručak neće vas samo zasititi, već će vam ponuditi i široku lepezu esencijalnih nutrijenata koji nadmašuju one koji se nalaze u jednostavnoj čaši vode pomiješanoj s jabučni ocat.

  • Pretjerana konzumacija ovog napitka može predstavljati rizik za zdravlje pojedinih osoba

Kako biste osigurali sigurnu i učinkovitu upotrebu jabučnog octa za mršavljenje, ključno je ograničiti konzumaciju na ne više od dvije žlice dnevno. Prekoračenje ove preporučene doze može dovesti do iritacije želuca, erozije zubne cakline i mogućeg oštećenja jednjaka. Posebno je važno izbjegavati konzumaciju jabučnog octa na prazan želudac kako biste ublažili te rizike.

  • Jesti ga se pokazalo korisnijim od konzumiranja u tekućem obliku

Kako biste maksimalno iskoristili dobrobiti jabučnog octa, preporučuje se da ga uključite u svoju prehranu kao preljev za salate. Ova metoda osigurava da u potpunosti iskoristite njegov potencijal. Ključno je zapamtiti da nema prečaca kada je u pitanju postizanje trajnog gubitka težine. Ključ je u usvajanju zdravog načina života, što podrazumijeva unos više manjih obroka tijekom dana, održavanje raznovrsne prehrane i svakodnevna tjelesna aktivnost. Ovaj holistički pristup jedini je pravi put do vitke figure.