Kler Lodž (47), menadžerka za komunikacije iz Vejkfilda u Velikoj Britaniji, suočila se s teškom odlukom da završi svoj brak s Dejvidom (51), iako su imali stabilan odnos bez ozbiljnih svađa ili tajni. Iako su je prijateljice smatrale “ludom” zbog odluke, Kler je hrabro odlučila da prekine brak kad je njihova ćerka napunila sedam godina. Tvrdi da je postala bolja majka nakon razvoda i konačno pronašla sreću.

Kler je priznala da je razmišljala o razvodu barem dve godine pre nego što je konačno donela odluku. Bila je suočena s unutrašnjom borbom jer nije želela povrediti supruga ni dete. Međutim, kada su nestale iskre između njih, a ona je postala duboko nesrećna, osećala je da nema drugog izlaza.

Pritisak ove situacije doveo ju je do fizičkih i emotivnih poteškoća. Kroz period napada panike i teškoća u normalnom funkcionisanju, shvatila je da mora preduzeti korake ka promeni. Tog trenutka je odlučila da zatraži razvod.

Prvih šest meseci nakon razlaza, Kler i Dejvid su još uvek živeli zajedno, čekajući da prodaju svoju kuću. Ovaj period bio je izuzetno bolan za oboje, s odvojenim spavaćim sobama i pritiskom vezanim uz prodaju doma. Ipak, nakon preseljenja u svoj stan, Kler je osetila olakšanje i postala svesna pozitivnih promena u svom životu.

Kroz priču o svojoj ličnoj borbi i hrabroj odluci o razvodu, Kler želi motivisati druge žene da prate svoje srce i osećaje. Izdvaja se iz stereotipa o tome šta znači biti srećna žena i naglašava važnost postizanja lične sreće bez obzira na društvene očekivanja.