Na estradnoj sceni sukobi i svađe među kolegama nisu nimalo neuobičajeni. Jedna takva svađa koja traje godinama je između Cece Ražnatović i Dragane Mirković, uz mnogo spekulacija o razlozima njihove svađe. Uprkos sugestijama da bi pomirenje moglo biti moguće, do takvog događaja nije došlo. Vrijedi, međutim, napomenuti da je bilo vremena kada su dvije zvijezde bile u dobrim odnosima, o čemu svjedoči i fotografija na kojoj su zajedno pjevali u prošlosti.

 

 

Priča se da je njihova svađa ukorijenjena u ideji “uzurpiranja trona”, konkretno Ceceinog navodnog preuzimanja Draganine pozicije najbolje pjevačice. Uprkos ovim glasinama, nije dato nikakva zvanična izjava ili potvrda. Na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a za 2018. njih dvoje su se ukrstili i kratko razgovarali. Dragana je Cecu pozdravila prijateljski “dobro veče” i u šali se raspitala da li se poznaju. Ceca je nonšalantno odgovorila “vi odlučite” i objasnila da je njihova veza nekada poznata, a nekada ne. Dragana je u zaigranoj maniri izjavila da je ona bila ta koja je inicirala pozdrav Ceci i prepustila njenom nahođenju da uzvrati pozdrav ili ne. Ceca je bila mirna i susret je završen prijateljski. Dragana je tokom medijskog nastupa prokomentarisala sukob koji je u toku i osvrnula se na prošli sastanak.

 

 

 

Moja istorija sa Cecom i njenim saradnicima datira iz 90-ih godina prošlog veka, u vreme kada mi je nedostajalo svetovno iskustvo. Tokom ove ere naišao sam na razne prepreke koje sam se borio da savladam. Moja reakcija je bila da se povučem i ćutim duži vremenski period. Nakon ovog događaja, pozvala me je Ceca, koja je pohvalila moju hrabrost kao koleginice. Nastavila je da izrazi svoje iznenađenje nivoom poštovanja koji sam stekao na televiziji, čak i nadmašivši njen sopstveni. Moj karakter i posvećenost su bili razotkriveni da svi vide, i to je vratilo osećaj normalnosti. Naišao sam na brojne prepreke od pojedinaca povezanih s njom, čije je ponašanje nadaleko poznato i poznato. Iako je to osjetljiva tema, ostao sam odlučan u šutnji. Nakon nekoliko godina, ponovo smo se sreli i ja sam našao za shodno da je uljudno i učtivo pozdravim.