Film “Čuvari formule” bio je projekat na kojem je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić radio sedam godina. Premijera filma održana je sinoć u Beogradu, a na premijeri su prisustvovali  brojne poznate ličnosti  iz sveta glume i Bjelina porodica. Bjela je posljednjih godina pokazao svoje umijeće i kao režiser, a ne samo glumac. “Beograd je izuzetno mesto, i šta god da je neko doživeo u prošlosti, ne može se poreći njegova jedinstvenost. Putovati gradom večeras će biti izazov. Put do njega je neobičan jer odatle uvek počinje.

 

 

Čak i posle tri mjeseca, nadao sam se da će to postati rutina, ali ostaje nepredvidivo mjesto“, rekao je Bjela tokom premijere. Bjelogrlić je pre projekcije filma izrazio zabrinutost zbog Beograda. U međuvremenu, publika je bila oduševljena kada je videla njegovu suprugu Maju, koju od milja zovu „Srpska Monika Beluči“. Bjela je sa Majom bio u braku dugi niz godina, ali nijednu od prethodnih veza nije pominjao. Poznati snimatelj Radan Popović, zaslužan za rad na brojnim domaćim filmovima i serijama, nedavno je otkrio da je Dragan Bjelogrlić oteo njegovu djevojku u mladosti.

 

 

Dok je bio u vojsci, Popović je bio shrvan kada je njegova partnerka prekinula vezu, a utehu je potražio u Beogradu. Tamo je otkrio da se Bjela udvarao i potom oteo njegovoj bivšoj ljubavnici. Prvobitno ogorčen na Bjelu, Popović se na kraju pomirio s njim i trenutno su u srdačnom odnosu. Popović je ovu priču ispričao jednom prilikom. Dragan Bjelogrlić, glavni glumac u emisiji “Tajkun”, na kojoj su obojica radili, sa cerekom se priseća događaja. Bjelogrlić je u intervjuu za lokalne medije izjavio da u to vrijeme nije bio upoznat sa Popovićem, a iako je njihov prvi susret bio neprijateljski, na kraju je doveo do dubokog i trajnog prijateljstva.