Natašu Milovanović, koja je svojevremeno bila popularno lice na televiziji “Trećeg kanala”, javnost pamti kao bivšu suprugu Vojina Ćetkovića. Nakon njihovog razvoda, vešta voditeljka se u potpunosti  povukla iz medijske industrije i preselila se u Pariz, gde trenutno radi u Kulturnom centru Srbije. Dok Nataša često posećuje Beograd zbog bliskih odnosa sa porodicom i prijateljima, njeno emotivno stanje je uglavnom nepoznato.

 

 

Međutim, vidljivo je da je zadovoljna i cijenjena, što se vidi i na nedavnoj objavi njene prijateljice Irine Vukotić na Instagramu, na kojoj je fotografija njih dvoje uz natpis “Sretan rođendan, draga!” Nataša se često priseća lepih uspomena koje je podelila sa bivšim koleginicama sa “Trećeg kanala” Irinom i Marijom Kilibardom. Prošle godine Nataša je rođendan proslavila u Beogradu u krugu najbližih prijatelja, ali da li će to učiniti i ove godine, tek treba da se utvrdi.

 

 

 

Nataša Milovanović, novinarka koja je ranije bila voditeljka, a kasnije i kreatorka emisije „Vodiću te, samo mi reci gde“ na Trećem programu RTS-a, poznata je i po tome što je bivša supruga Vojina Ćetkovića, što je činjenica. koji je nadaleko poznat čak i široj javnosti. Godinama je razlog iznenadnog Milovanovićevog odlaska i preseljenja u Francusku, tačnije zadivljujući grad Pariz, nakon njenog razvoda od glumca, ostao obavijen velom misterije, što je podstaklo mnoge upite. Uprkos selidbi, povremeno se vraća u Beograd kako bi se ponovo družila sa svojim najmilijima, prijateljima i bivšim kolegama, kao što su Irina Vukotić i Marija Kilibarda, kao što je to učinila tokom svoje poslednje posete.