Pavel Globa, poznati pisac, astrolog i ljubitelj povijesti, dosljedno daje prognoze prepune vrijednih uvida. Njegova jedinstvena perspektiva, utemeljena na bogatom iskustvu i opsežnom znanju, omogućuje mu da ispita situacije iz različitih kutova, pružajući nam riznicu korisnih informacija.

Prema predviđanjima ovog astrologa iz Rusije, brojni horoskopski znakovi mogli bi doživjeti značajan tjedan. Od presudne je važnosti otkriti precizne radnje potrebne za poboljšanje ovih nadolazećih sedam dana za sebe. Određeni događaji u našim životima imaju simbolično značenje, a značajan broj pojedinaca tetura se na rubu transformacije.

Ovan : Nervoza i zabrinutost pojavljuju se kao glavne prepreke koje ometaju uspjeh Ovnova u ovom trenutku. Imperativ je suočiti se s tim izazovima i boriti se protiv njih. U profesionalnim okruženjima preporučljivo je spriječiti pogreške demonstriranjem pedantne pažnje čak i na najsitnijim detaljima. Kad se radi o stvarima srca, odricanje od tvrdoglavosti postaje ključno. Pojedinci Ovnovi koji odbace svoje sebične sklonosti imat će priliku učvrstiti postojeće veze ili pronaći kompatibilnu srodnu dušu. Ključ leži u samokontroli, jer ima moć da životu udahne živopisniju i blistaviju nijansu.

Bik : Prema astrolozima na web stranici dailyhoro, Bikovi ovog tjedna imaju priliku eliminirati sve negativne misli koje im možda muče um. S nešto više od tjedan dana preostalo, sada je savršeno vrijeme za Bika da bez napora promijeni svoju perspektivu prema ljudima ili situacijama. Ovaj vrijedan savjet posebno je namijenjen pojedincima koji se nalaze opterećeni neizvjesnošću. Savjetuje se da Bik pokaže veću velikodušnost, osobito prema onima koji u prošlosti nisu mogli ponuditi pomoć.

Blizanci : Primarni fokus za blizance trebao bi biti briga o sebi, osiguravanje da se njihove vlastite potrebe brzo zadovolje, nakon čega slijedi briga o potrebama njihove obitelji ili bliskih prijatelja. Za pojedince u znaku Blizanaca ključno je da daju prednost svojoj dobrobiti kao izazovnom razdoblju za svoje zdravstvene pristupe. Kako bi spriječili bilo kakve poremećaje u fizičkoj kondiciji, Blizancima je preporučljivo uspostaviti dosljednu dnevnu rutinu i izbjegavati pretjerani umor.

Rak : Rakovi će ovaj tjedan pronaći utjehu u mogućnosti novih početaka. Vrlo će se poticati istraživanje novih interesa, upoznavanje potencijalnih partnera i poticanje veza. Osim toga, polazak na poslovna putovanja, odmor ili odlazak na nepoznata mjesta pokazat će se plodonosnim. Za one koji se suočavaju s izazovima vezanim uz posao, promjena karijere može biti održiva opcija. Prihvaćanje promjena i uranjanje u drugačije okruženje poslužit će kao snažan protuotrov za osjećaje neizvjesnosti i ravnodušnosti.