Hristina Popović, rođena u proljeće 1982., kći je Sonje Vukićević, vrlo uspješne i priznate balerine. Tijekom pohađanja prestižne međunarodne plesne škole u Rovinju, Sonja je imala privilegiju surađivati ​​s cijenjenim koreografima i umjetnicima. U to vrijeme, čak i usred ljetne pauze, susreće se s Brankom Popovićem, koji će kasnije postati Hristinin otac. Dolazak kćeri Sonji i Branku donio je neizmjernu sreću i iščekivanje.

Naša nepokolebljiva zaokupljenost Hristinom gutala je svaku našu misao, dok smo se posvetili njezinoj brizi, nudeći joj vodstvo i zaštitu temeljenu na vlastitoj intuiciji. Cijela zajednica gajila je duboku naklonost prema njoj, prepoznajući je kao dijete besprijekornog ponašanja. Čak smo je pozvali da nam se pridruži na društvenim događanjima, gdje bismo je povremeno otkrili kako mirno drijema na hrpi kaputa, što je izazvalo iskrenu zabrinutost i upite o njezinoj dobrobiti.

S nepunih pet godina krenula je u uzbudljivu europsku eskapadu zajedno s Brankom i mnom. Branko, talentirani glazbenik, marljivo je studirao i stomatologiju. Kad je Hristina navršila tri godine, ukazala se izvanredna prilika jer je Branko dobio prestižnu poziciju liječnika u Južnoj Africi. Uvjeti njegova zaposlenja jednostavno su bili previše primamljivi da bi ih odbio. Dok sam ga pratio na ovom putovanju, postalo je očito da bi me ostanak u ovoj situaciji neizbježno potisnuo na ulogu obične domaćice. Nema naznaka da ću imati priliku nastaviti svoju karijeru, ostavljajući me u potpunosti ovisnom o njegovoj prisutnosti u ispunjavanju mojih profesionalnih obveza.

Bio sam iznenađen razinom žrtve koja se od mene tražila. Eventualno fizičko razdvajanje na kraju je rezultiralo iznenadnim krajem našeg braka. Međutim, uspjeli smo održati nevjerojatnu vezu. Godine su prolazile, dva puta se ženio i postao otac, što je značilo da je Hristina dobila sestru i tri brata s očeve strane. Oni održavaju redovitu komunikaciju, a ja imam sreću što sam uključena u njihove živote, otkrila je Sonja u intervjuu za časopis Gloria. Njihova priča služi kao dokaz mogućnosti održavanja snažne veze i nakon razvoda.