Porodica Mitrović je dugo bila istaknuta ličnost u očima javnosti u matičnoj zemlji, izazivajući značajnu pažnju. Među članovima porodice Željko Mitrović se ističe kao jedan od najuspešnijih preduzetnika u Srbiji, koji je postigao zapažen uspeh u svojim poduhvatima.

 

No, nije samo Željko slavan; njegova ćerka Kristina je takođe postala poznato ime, posebno zbog njenog učešća u burnom poglavlju njenog života koje se odvijalo u prethodnoj godini, uključujući njenu vezu sa ukrajinskim milijarderom Iljom Riskinom. Ponovno rasplamsana romansa Kristine Mitrović, ćerke Željka Mitrovića, i prosperitetnog ukrajinskog biznismena Ilije Riskina postaje sve očiglednija. Međutim, to ne sputava ovaj par i Iliju. Još uvek se ne zna da li će moći da prisustvuje meču Novaka Đokovića, ali je jasno stavio do znanja da se kladio na njega.

 

Uprkos činjenici da je iznos napisan na listiću za klađenje precrtan, još uvijek je moguće izdvojiti nekoliko nula. Ilija je na društvenim mrežama izrazio nepokolebljivu podršku i ohrabrenje svom voljenom teniseru, pozivajući ga da u nedjelju odigra izvanredan nastup. Vrijedi napomenuti da je ranije ove godine okončana Kristinina i Ilijina nekada strastvena ljubavna veza. Njihova veridba, koja se dogodila u jesen 2020. godine, bila je raskošna afera koja je uključivala zadivljujući prsten i narukvicu u vrednosti od neverovatnih 16.000 evra.

 

Par se prepustio avanturama svijeta, uživajući u raskošnom smještaju i privatnim letovima, bilježeći svoje dragocjene trenutke kroz bezbroj fotografija. Zanimljivo je da su sve ove slike neočekivano izbrisane sa zajedničkih društvenih mreža. Međutim, uprkos svemu, Kristina i Ilija su pre nekoliko meseci uspeli da poprave vezu, nastavljajući tamo gde su stali.