Dara Bubamara, poznata pevačica, nesumnjivo uživa u svom životu u poslednje vreme. Svojim očaravajućim nastupima krasila je brojne pozornice širom svijeta, upuštala se na obogaćujuća putovanja koja su nahranila njenu dušu, upuštala se u veze sa mlađim partnerima i često se počastila ekstravagantnim poklonima.

Daleke 2002. godine desio se značajan događaj u Darinom životu kada je ona tajno pristala da se uda za svog voljenog partnera Lakija. Međutim, njihova sreća je bila kratkog daha jer se Laki sledeće godine suočio sa pravnim problemima zbog svog učešća u nedozvoljenom prevozu vozila u Nemačkoj.  Vrijeme koje je Laki proveo iza rešetaka pokazalo se strašno teškim periodom za Daru, koja priznaje da je prolila neviđeno mnogo suza tokom tih šest dugih mjeseci. Uprkos izazovima sa kojima su se suočavali, Darina odanost svom partneru ostala je nepokolebljiva, što se očituje u njenoj nepokolebljivoj posvećenosti da ga posećuje svakog vikenda.

Ne samo da je posjedovao izvanredne osobine da bude marljiv i zgodan, već je posjedovao i romantičan i nježan temperament. Štaviše, njegov izuzetan intelekt i tečno poznavanje tri različita jezika ostavili su me u čudu. Međutim, uprkos dubokom divljenju Dare Bubamare prema svom odabranom saputniku, njihova veza se pokazala prolaznom i prolaznom. Lazar Dugalić je dugo bio odsutan iz javnosti, ali ga je nedavna medijska objava ponovo gurnula u centar pažnje, posebno zbog njegovog učešća u pravnim kontroverzama.

Nadalje, pojavile su se spekulacije koje nagoveštavaju njegov potencijalni prodor u sferu politike. Nakon toga, ponovo je nestao iz vida javnosti, a najnovije slike objavljene na njegovom Fejsbuk profilu, pod imenom “Knez Lazar Dugalić Laki”, prikazuju ga u ambijentima u prostorijama Predsedništva Srbije.