Po uzoru na svoje roditelje Gagija i Branku Pujić, Anđela se namjerno odlučila krenuti istim putem u karijeri. U prošlosti je svojim talentom krasila naše ekrane u Urgentnom centru i Vojnoj akademiji, a posljednjih godina svoje glumačko umijeće pokazala je u filmovima Lud, Zbunjen, normalan, Mama i tata, Sajne rat, Nečista krv, Radio Mileva, i čudne ljubavi…

Snažnom vezom sa svojim roditeljima, Gagijem i Brankom Pujić, ova kći bez napora balansira svoju neovisnost i održava veliku povezanost s njima. Vidljivo je da je njezina veza s Draganom Jovanovićem i Brankom Pujić nevjerojatno jaka, a svoje divljenje njima otvoreno iskazuje na više strana. Unatoč svojim pretrpanim rasporedima, oni se trude provoditi vrijeme zajedno, što rezultira radosnim ponovnim susretima ispunjenim i bezbrižnim smijehom i smislenim, iskrenim raspravama.

Kći Gagija i Branke Pujić u intervjuu za Stil izražava duboku ljubav prema roditeljima i uživa u njihovom društvu. Opisuje ih kao izvanredne osobe koje posjeduju znanje, inteligenciju i otvorenost. Njihova sposobnost empatije i razumijevanja doista je iznimna, kvalitete koje ona cijeni i kojima se divi. Veza koju dijele ispunjena je smijehom, kreativnošću i predanošću rješavanju problema kroz iskrene i značajne razgovore.

Uspješna glumica ponosi se svojim iznimnim uspjehom, što je rijetko postignuće u današnjem izazovnom okruženju. Kako starim, sve se više divim njihovom nepokolebljivom poštenju. U svijetu koji više ne cijeni određena načela, razumijem izazove održavanja pravih vrijednosti. Nije lak zadatak ostati autentičan usprkos nedaćama, ali sretan sam što sam svjedočio tome kako moji roditelji utjelovljuju tu nepokolebljivu predanost integritetu, čak i u najtežim trenucima. Njihov me primjer ispunjava radošću i zahvalnošću, jer ih imam privilegiju zvati svojim roditeljima, kaže glumica.

  • Anđela potpunu sreću nalazi u svom obiteljskom životu, jer ne samo da ima nepokolebljivu podršku svojih roditelja, već je i dugogodišnja ljubav sa sportašem Mihailom Dudašem.

Zadnje dvije i pol godine osjećam ogromnu radost u vezi s Mihailom. Dijelimo doista nevjerojatnu vezu. Od samog početka uspostavili smo partnerstvo izgrađeno na ravnopravnosti, priznajući i prihvaćajući jedni druge kao jedno. Čini se kao da smo povezani kroz cijelo naše postojanje. Ovakvu čistu povezanost, lišenu bilo kakvih financijskih obveza ili skrivenih motiva, bilo je nešto što sam samo mogla zamišljati i za čim sam čeznula u svojim snovima.

Prema riječima kćeri Gage Jovanovića i Branke Pujić, postoji samo autentična, nepatvorena i iskreno privržena ljubav. Ova ljubav traje, razvija se i prolazi kroz vlastite transformacije, neprestano jačajući i produbljujući se svakim danom. Ona i Mihail, koji je nedavno proslavio 34. rođendan i otišao u mirovinu, timski se bore sa svim izazovima, ostavljajući nju zadovoljnu njihovom vezom.

Kao partneri, naš odnos cvjeta na sposobnosti rješavanja bilo kojeg izazova koji nam se nađe na putu i kontinuiranog razvoja na bolje. Moja želja da ga impresioniram i uzvratim ljubav i podršku koju mi ​​pruža potiče moju ambiciju da postanem odgovorniji i otporniji. Slično tome, Mihailova inherentna romantična priroda uvijek me iznenađuje, stvarajući okruženje u kojem se osjećam i ženstveno i cijenjeno kao ljudsko biće. U ovoj vezi nikad se ne osjećam ograničeno ili ugušeno, već imam moć da se u potpunosti izrazim. Naša povezanost omogućuje nam da napredujemo pojedinačno i kolektivno, njegujući i njegujući jedni druge kako bismo dosegli svoj najveći potencijal. Ovakve osjećaje iznijela je kći Gagija i Branke Pujić.


BONUS TEKST : BRANKA PUJIĆ

Rođena 6. studenog 1963. u Beogradu, Branka Pujić poznata je srpska kazališna, filmska i televizijska glumica. Uvažena je redovita profesorica na Fakultetu dramskih umjetnosti (FDU) u Beogradu. Njezin suprug, glumac Dragan Gagi Jovanović, dijeli njezinu strast prema umjetnosti, a zajedno imaju kćer Anđelu koja je krenula njihovim stopama kao glumica. U svojoj impresivnoj karijeri Branka je krasila pozornice prestižnih kazališta poput Jugoslovenskog dramskog (JDP), “Zvezdara teatra” i Beogradskog dramskog pozorišta, između ostalih. Njezin je talent također zablistao na filmskom platnu, sa zapaženim nastupima u filmovima kao što su “Izvanbračna putovanja”, “Sveto mjesto”, “Dvoje” i “Braća Blum”.

Osim toga, dala je značajan doprinos televiziji, tumačeći nezaboravne likove u serijama kao što su “Policajac s Rooster Hilla”, “Dolari stižu”, “Ranjeni orao”, “Nepobjedivo srce” i “Ruža vjetrova”. Brankin izniman rad priskrbio joj je brojne nagrade i priznanja, dodatno učvrstivši njezin status cijenjene osobe u srpske kulture. Ne samo da je dobitnica prestižnih priznanja, već je igrala i ključne uloge kao predsjednica ili članica žirija na raznim kulturnim događanjima diljem Srbije. Od 1996. godine Branka je asistentica na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, uspinjući se u akademskim ljestvici da bi 2003. postala docentica. Trenutno je u cijenjenom zvanju redovite profesorice, prenoseći svoje znanje i stručnost na polju Scenski pokreti.