Jelena Karleuša i Duško Tošić već proteklih nekoliko godina okupiraju pažnju domaće javnosti, a sve je započelo kada je srpska pjevačica najavila razvod od svog supruga. U velikom izobilju informacija, mediji su prenosili ne provjerene podatke, a društvenim mrežama su krenula razna nagađanja, međutim, par je veoma rijetko imao šta za reći pred predstavnicima sedme sile…

  • Kao i proteklih godina, mediji su i dalje u fokusu sage između Jelene Karleuše i Duška Tošića. Tijekom nedavnog novogodišnjeg intervjua, poznata pop zvijezda otkrila je da se ona i njezin suprug nisu zakonski razveli te da i dalje žive zajedno, iako je njihova veza pretrpjela značajnu štetu.

Jelena je izjavila da se Duško više ne smatra članom njihove obitelji, ali se nada da će on shvatiti da je ona njegova prava ljubav i tražiti njezin oprost. Nakon ovih riječi dočekala ju je salva upozorenja Tošićevog odvjetnika, koji je novinare izvijestio da je brakorazvodna parnica još u tijeku te da su se obje strane dogovorile da obiteljske stvari budu tajne, što Jelena, čini se, ne poštuje. Još prije nekoliko dana novine su bile pune pisama o sukobima Karleuše i Tošića, a sada se čini da je JK zadala možda i posljednji udarac.

Neočekivani postupci Jelene Karleuše sinoć su zaprepastili sve. Unatoč tome što je prošla kroz nekoliko izazovnih godina ispunjenih previranjima i osobnim borbama, poznata pop diva pokazala je svoju briljantnost tijekom proslave pravoslavne Nove godine. Na način na koji samo ona to umije, svojim prisustvom počastila je beogradsku publiku, predstavivši se na zaista jedinstven i zadivljujući način.

U zadivljujućem prikazu, postavila je pozornicu s nezaboravnom aurom, potpuno odjevena u crno. Njezin komplet sastojao se od elegantnog, crnog kožnog kombinezona koji je bio malo prekratak, popraćen parom izgužvanih crnih kožnih rukavica. Jedan od upečatljivih detalja koji je svima privukao pozornost bile su predimenzionirane crne naočale koje su joj gotovo zaklonile cijelo lice. Oni koji su svjedočili sinoćnjem nastupu Jelene Karleuše nisu mogli a da ne nagađaju da su njeni hrabri izbori jasna poruka njenom suprugu, upozorenje što bi mogla postati ako se on odbije promijeniti.

U narednim danima svjedočit ćemo Duškovoj reakciji na Jelenino puštanje na slobodu i otkriti hoće li on donijeti ključnu odluku za spas njihovog braka. Dodatno, dobit ćemo uvid u događaje koji su se sinoć odvijali u srcu glavnog grada.

 


BONUS TEKST : KRATKA BIOGRAFIJA

Jelena Karleuša u svijet je ušla kao plod veze Divne i Dragana Karleuše, dvoje ljudi koji su imali istaknute pozicije u svojim oblastima. Divna Karleuša, poznata srbijanska radijska novinarka, i Dragan, cijenjeni policijski inspektor, nekoć su bili u braku, no razišli su se svojim putem dok je Jelena još bila u godinama formacije. Za to vrijeme Jelena je s majkom boravila u Novom Beogradu, gdje su je baka i teta s ljubavlju čuvale u odsustvu vrijedne majke.
Jelena, talentirana i uspješna osoba, bila je izvrsna u školovanju, sudjelovala je u zboru, svirala flautu i čak se bavila manekenstvom. Zanimljiva anegdota iz njezine prošlosti otkriva da je već s četrnaest godina gajila duboku zaljubljenost u Željka Šašića, tadašnjeg renomiranog turbo-folk pjevača. S velikom mu je odlučnošću prišla tijekom jednog susreta na moru, izjavila mu ljubav, da bi bila odbijena zbog njegove nezainteresiranosti za mlađe osobe. Podgrijana bijesom, Karleuša je hrabro izjavila da će ga jednog dana prestići po broju zvijezda. Od mladosti je prihvatila vrijednost otvorenog i iskrenog izražavanja svojih misli, načelo koje će oblikovati njezino putovanje u svijetu pop glazbe.

  • Karijera

Izražavajući želju da postane pjevačica sa nepunih šesnaest godina, Karleuša se susrela s financijskim preprekama u ostvarenju svog sna. Unatoč majčinoj podršci, teška ekonomska klima i inflacija u zemlji spriječili su financiranje Jeleninog debi albuma. No, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je uspjela prebroditi te izazove i 1995. izdati svoju prvu ploču, Ogledalce pod Diskos. Ovaj album je bio komercijalno uspješan, prodan u preko 100.000 primjeraka u Jugoslaviji. Kako je karijera napredovala, Karleuša je nastavila izdavati još pet turbo-folk ploča, ali se svjesno trudila održati imidž pop glazbene umjetnice.

Karleušin glazbeni put započeo je u veljači 2004. kada je sudjelovala na glazbenom festivalu Beovizija u nadi da će s pjesmom “Moli me” osigurati mjesto Srbije i Crne Gore na Eurosongu. Nažalost, nije se uspjela kvalificirati. Ne pokolebavši se, Karleuša je potpisala ugovor za snimanje za Citi Records i objavila album “Magija” u veljači sljedeće godine.

U veljači 2008. Karleuša je napravila značajnu prekretnicu u svojoj karijeri izdavanjem svog do sada najprodavanijeg albuma pod nazivom “JK Revolution”. Međutim, ovaj uspjeh nije bio bez izazova. Vodeći singl s albuma, “Tihi ubica” (Tihi ubojica), postao je središte kontroverzi kada je procurila studijska sesija pokrenula pitanja o Karleušinim glasovnim sposobnostima. Unatoč kritikama javnosti, album je nastavio odjekivati ​​među njezinim obožavateljima.

U ožujku 2009. Karleuša je gostovala u reality showu Big Brother, pokazujući svoju svestranost izvan glazbene industrije. Kasnije te godine proširila je svoj brend lansiranjem vlastite linije odjeće pod nazivom JK Wear. U svibnju 2010. godine Karleuša je oduševila publiku svojim koncertom All About Diva Show u beogradskoj Areni koji je okupio impozantnih 15.000 ljudi. Karleuša je tijekom showa osvojila publiku svojom jedinstvenom i provokativnom estetikom, uz upečatljive vizualne efekte i očaravajuću koreografiju, pokazujući svoje umjetničke vještine.