Nakon uspješnog nastupa u seriji “Sinđelići”, mlada glumica Brankica Sebastijanović odlučila je napraviti kratku pauzu od glumačke karijere. Međutim, trijumfalno se vratila na male ekrane ulogom u seriji “Švindleri”. U cijelom tom razdoblju Brankica se rijetko pojavljivala u javnosti, pa je njezino nedavno prisustvovanje jednom događaju u Beogradu bilo zapaženo.

Odjevena u elegantnu kombinaciju koja se sastoji od elegantne haljine i predimenzioniranog sakoa stegnutog remenom, Brankica je odisala blistavom pojavom. S minimalno šminke koja joj krasi lice, na event je stigla u pratnji kolegice Ivane Dudić. Prisutne nije mogla ne oduševiti Brankičina pojava koja je odisala posebnom energijom i odisala osjećajem zadovoljstva i samouvjerenosti. Brojni su komentari o njoj, hvaleći njezinu blistavu auru i izražavajući divljenje njezinom samouvjerenom držanju.

Rijetko viđena u javnosti, glumica je zračila veseljem dok je pozirala pred kamerama. Brankica Sebastijanović, rođena 8. kolovoza 1990. u Sarajevu, potječe iz intelektualne obitelji. Njezin otac Neno je ekonomist, majka Radmila profesorica, a brat Neven pravnik. Odrasla je u Staroj Pazovi, gdje je završila srednju školu prije nego što je upisala školu glume u Dadovu. Nakon srednje škole krenula je na studij povijesti umjetnosti, završivši prvu godinu prije nego što se konačno nastanila u Beogradu. U Beogradu je diplomirala na FDU u travnju 2014. godine, studirajući pod vodstvom profesora Vladimira Jevtovića i docenta Srđana Karanovića.

Njezina diplomska predstava pod nazivom ‘ART’ označila je vrhunac njezina studija. Brankica Sebastijanović probila se na scenu debitantskom pojavom u seriji “Sinđelići”, adaptaciji popularnog sitcoma “Seranovi”. Brankica je u ovoj seriji preuzela ulogu Eve, koju je u originalu tumačila Veronika Sanchez. Brankicina glumačka karijera dostigla je vrhunac kada je ostvarila zapaženu glavnu ulogu u filmu “Kad ljubav zakasni” i TV seriji “Sama u braku”, uz svog tadašnjeg partnera Miloša Bikovića. Naime, u siječnju 2015. također je glumila u filmu i seriji “Vrati se, Zone”, reprizirajući svoj kultni lik iz originalnog filma objavljenog 2002.

  • Brankicin talent proširio se i izvan filmskog platna, jer je ostavila traga iu kazalištu, pokazujući njezine vještine u hvaljenim produkcijama poput “Art”, “What the Valet Saw” i “Don’t Hesitate, Improvise”.

 


BONUS SADRŽAJ :

Brankica Sebastijanović, podrijetlom iz Srbije, svestrana je glumica poznata po svom radu u kazalištu, filmu i televiziji. Godine 2005. Brankica Sebastijanović debitirala je na televiziji u epizodi bosanskohercegovačke kriminalističke serije “Crna hronika”, čime je započela njezina glumačka karijera. Nakon osam godina dobila je ulogu značajnog lika u TV emisiji “Sinđelići”, koja je inspirirana španjolskom serijom “Seranovi”.

Brankica je 2014. godine uspjela uskladiti vrijeme između snimanja serije “U braku” i filma “Kad ljubav zakasni” u kojem je tumačila lik Ljiljane. Zanimljivo, njen suprug Radmilo glumio je njenog dečka na ekranu Miloša Bikovića. Na 49. Filmskim susretima u Nišu nagrađena je prestižnim priznanjem za najboljeg debitantskog glumca. Sljedeće godine povjerena joj je uloga Zone Zamfirove u filmu “Vrati se Zone”. Unatoč drugačijem redatelju i glumačkoj postavi, ovaj se film smatra besprijekornim produžetkom svog prethodnika koji je crpio inspiraciju iz istoimenog romana Stevana Sremca.

Nakon što je debitirala u siječnju 2017., serija je dobila dosta kritika, ali je ipak uspjela postići zapaženu gledanost. U “Urgentnom centru” besprijekorno je odglumila lik Mirke Obradović, a od 2019. godine publiku osvaja ulogom Klare u seriji “Prevaranti”. Brankica Sebastijanović svoj je talent iskazala u nizu kazališnih predstava, među kojima su “Što je sobar vidio”, “Ne oklijevaj, improviziraj” i “Prognanici”. Dok je isprva studirala povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na kraju je odlučila promijeniti brzinu i usredotočiti se na svoju pravu strast. Prelaskom na Fakultet dramskih umjetnosti uspješno je završila studij 2014. godine. Naime, njen diplomski rad uključio je zadivljujući nastup u kazališnoj predstavi “Art” uz Anitu Stojadinović i Ivanu Dudić.