Upravo se slavi rođendan sestre Duška Tošića. Ući u trag Dušku Tošiću nije jednostavan zadatak. Kao nogometni menadžer, on putuje svijetom, zalazeći u svaki kutak. Međutim, on ima sposobnost besprijekornog spajanja zadovoljstva s produktivnošću. Nedavno se našao kako uživa u čarima atenske rivijere u Glyfadi. Još jednom je uspješno plijenio pozornost javnosti.

  • Tošić je, pak, iznenađujućim spletom događaja podijelio fotografiju snimljenu u osobnom zrakoplovu, na kojoj je u njegovom nježnom zagrljaju žena po imenu Katarina, a ne njegova supruga. Danas je iskoristio priliku da javno prizna važnost njezine prisutnosti u njegovom životu. Ova prilika ima veliki značaj, što ga je natjeralo da izrazi svoje dobre želje iskrenom porukom “Sretan rođendan” popraćenom označenom fotografijom svoje voljene sestre, koju voli.

U znak njihove bliske veze, uzvratila mu je osjećaje podijelivši njegovu priču na Instagramu. Živeći u Zrenjaninu uz supruga i kćerku, Katarina Prodanov dosljedno je bila oslonac svom bratu kroz njegov život. Iako se radije drži potajno, svake godine, pa tako i danas, preko društvenih mreža čestita Dušku rođendan. Duško Tošić, bivši profesionalni nogometaš, uživao je u uspješnoj karijeri na terenu, ali izvan terena život je iznio svoje izazove. Duško Tošić, koji je odrastao u selu Orlovac kod Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu.

  • Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove snove. Kako bi mu pružio potrebne mogućnosti, njegov otac Milorad je donio odluku da ga upiše u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu. To je omogućilo Dušku ne samo školovanje, već i nastavak nogometnih treninga. Tijekom boravka u internatu, Duško je bio okružen ljubavlju i podrškom roditelja i zajednice. Često se vraćao kući u Orlovac, a njegovi roditelji, Milorad i njegova supruga, trudili su se da ga posjećuju u Zrenjaninu.

Prema riječima susjeda i osoblja internata, Duško je bio poznat po iznimnoj radnoj etici i skromnosti. Unatoč rastućoj slavi, ostao je prizemljen i nepromijenjen. Čak i sada, s vlastitom obitelji koju čine supruga, srpska pop pjevačica Jelena Karleuša i njihove kćeri, Duško nastavlja održavati snažnu vezu sa svojim korijenima. Redoviti dolasci u Orlovac, gdje mu i danas žive roditelji, svjedoče o njegovoj privrženosti obitelji i skromnom odrastanju.

  • Nakon što su se upoznali 2007. godine, Duško i Jelena nekoliko mjeseci kasnije odlučili su se vjenčati, a u sretnom su braku već cijelo desetljeće. Dana 28. lipnja 2008. godine vjenčanje je održano u sportskom kompleksu hotela “Prezident” u Beogradu. Duško i Jelena srdačno su ugostili brojne nogometaše i kolege iz estrade kako bi proslavili njihov poseban dan. Jelenin najbliži prijatelj, dizajner Darko Kostić, stao je uz nju kao kum, dok je ona blistala u vjenčanici renomiranog brenda “Dolce & Gabbana”.

Za to vrijeme, Tošić je odisao elegancijom u čistom bijelom kostimu. Njihova ljubavna priča nastavila je cvjetati dok su 7. rujna 2008. na svijet poželjeli svoju prvu kćer Atinu, nakon čega je 7. rujna 2009. stigla njihova druga kći Nika. Dok je Tošić svoju nogometnu karijeru nastavio u Beşiktaşu, dijelili su svoje vrijeme između Beograda i Istanbula. Unatoč Tošićevoj želji za privatnošću, Jelena je redovito na društvenim mrežama dijelila crtice iz njihova života kroz zadivljujuće fotografije.

  • Srpska javnost Tošića i Karleušu smatra jednim od najskladnijih parova u centru pažnje. No, početkom 2022. beogradski tabloidi šokirali su čitatelje tvrdnjama da je Duško navodno pljunuo i ošamario Jelenu pred njezinim najbližim članovima obitelji. Prema izvješćima, ovaj je incident uslijedio nakon žestoke svađe, što je dovelo do službene istrage u lokalnoj policijskoj postaji. Duško Tošić se 2006. godine pridružio mladoj reprezentaciji Srbije i s njom je imao uspješan niz.

Momčad je 2007. godine osvojila drugo mjesto na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine. Nažalost, u finalu su poraženi 4:1 od domaćina. Za seniorsku reprezentaciju Srbije Tošić je debitirao 15. studenog 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Norveške. Svoj prvi pogodak postigao je u kvalifikacijskim utakmicama za Europsko prvenstvo 2008., gdje je Srbija slavila nad Azerbajdžanom impresivnih 6:1. Svojim umijećem zapazio je tadašnjeg izbornika srpske reprezentacije Mladena Krstajića koji je pozvao Tošića da se pridruži pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Tijekom turnira Srbija se u grupnoj fazi susrela s Kostarikom, Švicarskom i Brazilom, a Tošić je propustio samo utakmicu protiv Brazila.