Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peja poznat je po svojoj neuhvatljivoj naravi, te se rijetko pojavljuje u javnosti. Međutim, u rijetkim je prilikama odlučio otkriti prethodno neotkrivene aspekte njihovih života. Jovan Pejić je posebno istakao da mu nikada nije smetalo što se njegova majka odlučila na vantjelesnu oplodnju kako bi ga začela. U televizijskom nastupu ponosno je podijelio svoju jedinstvenu prošlost kao dijete začeto in vitro oplodnjom.

  • Nije izrazio nikakav sram ili nelagodu zbog toga što je dijete iz epruvete, a ni ljudi u njegovom životu to nikada nisu predstavljali problem. Dok je odrastao, njegovi su roditelji često putovali zbog posla, pa je njegova baka odigrala ključnu ulogu u njegovom odgoju. Ime mu je nadahnuto njegovim krsnim imenom, danim u čast svetog Ivana, čiji se blagdan poklapao s njegovim rođenjem. Također, otkrio je da je njegovoj majci Zlati Petrović u njegovom začeću pomogla popularna folk pjevačica Ceca Ražnatović. “Moja majka je duže vrijeme teško održavala trudnoću.

Srećom, savjete je potražila kod Cece Ražnatović koja joj je predložila liječnika koji joj je u konačnici omogućio uspješno začeće putem IVF-a. S ponosom mogu reći da sam dijete začeto ovom izvanrednom medicinskom metodom. postupak”, ispričao je Jovan za “Grand”. Sin Zlate Petrović upustio se uživo u ljubavni susret s mladom djevojkom. Jovan, izdanak poznate pjevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, u sretnim je vezama s atraktivnom plavokosom družicom koju često viđaju s njim na raznim javnim okupljanjima.

  • Jovan je iznenađujućim razvojem događaja izazvao veliku buru u javnosti otvoreno priznavši na Instagramu da se upustio u intimne odnose sa svojom bivšom djevojkom. Konkretno, Jovan je imao aktivnu vezu na naširoko korištenoj platformi društvenih medija i nakon toga se upustio u romantični susret sa svojom tadašnjom djevojkom, nenamjerno zanemarivši prekinuti prijenos uživo na Instagramu.

Jovan je shvatio situaciju tek kada ga je njegov otac Peja izbezumljeno nazvao na mobitel da ga obavijesti što nesvjesno emitira. Uznemirujući incident dogodio se s Jovanom i njegovom djevojkom dok su bili sami kod kuće. Odlučili su istražiti novoobjavljenu značajku Instagrama uživo, zanimajući se njezinom funkcionalnošću. Jovan je pokrenuo prijenos uživo, ali ga je zaboravio prekinuti, zbog čega se nastavilo snimati tijekom njihovog intimnog susreta.

  • Do neočekivanog prekida došlo je kada ju je nazvao prijatelj, zbog čega je Jovanu oslovila sa Peja i obavijestila ga da je njegov live stream još uvijek aktivan. Srećom, došlo je do minimalne vizualne ekspozicije, ali zvuk je uhvatio sve čime su se bavili tijekom live streama. Shrvan stidom, Jovan se nekoliko dana osamio kod kuće. No, gledajući na događaj s vremenske distance, sada mu je cijela situacija zabavna. Zlata Petrović, proslavljena srpska pjevačica narodne glazbe romskih korijena, rođena je 13. srpnja 1962. godine u Beogradu, gdje trenutno živi i nastavlja svoju karijeru.

Njezina diskografija može se pohvaliti nizom hitova koji su osvojili top liste, uključujući “Cry, pray”, “You smell like her”, “Come to heat my hands”, “Sunday”, “Suffocating”, “It’s got his time”, “Crazy” srce”, “Voli me, želi me”, “Oženičes se ti”, “Oaza sreće”, “Mađije”, i “Vragolasta”. Zadivljujuća privlačnost Zlate Petrović stekla je reputaciju fatalne žene koja osvaja srca muškaraca posvuda. Doživjela je dva neuspješna braka, jedan s Hasanom Dudićem i drugi sa Zoranom Pejićem Pejom.

  • Nadalje, Zlata Petrović je ponosna majka svoje dvoje djece, Mikija i Jovana, a odnedavno se uživjela i u ulogu bake. Osim glazbenih pothvata, otisnula se i u sfere televizijskog realityja sudjelovanjem u showu “Farma”. Dolazeći iz nepovoljnog okruženja, Zlata je uspjela zadržati svoju poniznost tijekom cijele karijere. Odgajali su je majka i očuh, završila je osnovnu školu, dok je od malih nogu uz majku pokazivala svoj pjevački talent u lokalnim barovima.

Ponosna na svoje romsko podrijetlo, Zlata se nikada nije sramila svog podrijetla i isti je ponos usadila vlastitoj djeci. Proslavila se kao jedna od najistaknutijih izvođača romskih pjesama. Međutim, u dobi od četrnaest godina majka i očuh su joj dogovorili brak protiv njezine volje. Zlata je tu vezu trpjela dvije godine prije nego što je konačno pobjegla živjeti kod tetke u Beograd. Glazbom se ozbiljnije počela baviti sa šesnaest godina, a tada je imala priliku i prvi put upoznati oca kada je napunila dvadeset godina.