Duško Tošić, bivši nogometaš koji je postao sportski menadžer, odlučio je stoički šutjeti i prikriti emocije usred turbulentnog stanja u braku s Jelenom Karleušom. Tijekom petogodišnjih obiteljskih previranja suzdržavao se od medijskih interakcija i otkrivanja detalja. 

Umjesto toga, on rezervira rasprave o svojoj bračnoj situaciji isključivo za svoj uski krug ljudi od povjerenja, odabranu grupu prijatelja koji posjeduju duboke uvide u njegov odnos s poznatom pop zvijezdom, kao i njegove motive za prekid njihove zajednice i njegovo obrazloženje za odabir suživota. Smještena na Dedinju, vila funkcionira i kao uporište i kao moguće zatočenje, od kojeg on vješto bježi kad god mu se ukaže prilika. S obzirom na zahtjevnost njegovog zanimanja, razumljivo je da se često nađe u pokretu.

Proteklih dana u medijima se šuškalo o njegovom skorom putovanju u Istanbul, što se poklopilo s Jeleninim dolaskom u Milano u pratnji njihovih kćeri. Nagađa se da je Duško trenutno u Turskoj iz profesionalnih razloga, a vjeruje se da je produženi boravak iskoristio kako bi izrazio zahvalnost na brojnim poznanstvima koja je stekao u klubu Bešiktaš. Iako se Jelenin zakoniti suprug povukao iz svijeta nogometa, nije zanemario ogromnu podršku, divljenje, poštovanje i naklonost koju je dobio iz Turske, što je ostavilo neizbrisiv trag u njegovom sjećanju.

Izražavajući želju da se obrati svojim pristašama, sa žaljenjem priznaje da su neki od njih bili među nesretnim žrtvama katastrofalnog potresa koji se dogodio 6. veljače prošle godine. U nedavnoj objavi na Instagramu, Duško Tošić prenosi dubinu svoje tuge. “Komentar koji prati objavu služi kao dokaz našeg nepokolebljivog priznavanja izazovnih trenutaka koji su ostavili trajan utjecaj na naše živote na bezbroj načina.