Popularna Emina Jahović ponovo je dospjela u centar medijskih dešavanja nakon što je o svom razvodu nekoliko puta odlučila javno govoriti. Podsjećanja rada, prije izbijanja velike pandemije koja nas je zadesila, Emina se oglasila i najavila razvod od supruga Mustafe Sandala. 

Mediji nastavljaju rasprave o razvodu Emine Jahović i Mustafe Sandala, koji se dogodio prije izbijanja pandemije virusa korona. Tenzije su znatno eskalirale kada je glazbeni par javno objavio da raskida deset godina dug brak. Zbog svojih sinova Mustafa i Emina izrazili su namjeru da održavaju prijateljske odnose. I tako im je to jedno vrijeme polazilo za rukom.

Par je radosno proslavio ne samo svoje rođendane već i rođendane svoje djece, stvarajući skladnu atmosferu. No, reputacija pjevačice u turskim je medijima postala negativna zbog glasina o emotivnim zavrzlamama. Nakon tog trenutka, glazbenikovo promijenjeno ponašanje postalo je nemoguće previdjeti, što je dovelo do naknadne odluke o uskraćivanju socijalne alimentacije njegovim sinovima, Javuzu i Jamanu, zajedno s Eminom.

Kao rezultat toga, kantautorica je odlučila pokrenuti pravni postupak protiv njega, uzrokujući još veći pritisak na njihovu ionako krhku vezu. Nakon skandala oko alimentacije, omiljena figura među Turkinjama po drugi se put vjenčala. Za razliku od Emine, koja je odlučila zadržati zajedničke fotografije na svom profilu, on je pristupio drugačije i obrisao sve, simbolizirajući novi početak. Iako je razvod značajno utjecao na njega, neosporno je da je i dalje izuzetan otac. Nadalje, pokazuje izuzetnu emocionalnu inteligenciju, uvijek nastojeći pomoći i pružiti utjehu drugima.

Njegov umirujući glas često utješi one koji prisustvuju konferenciji za novinare, a današnja objava odavanja počasti žrtvama potresa dokaz je njegove izuzetne empatije. Ispod jezive crno-bijele fotografije koja bilježi nezamislivi užas koji su prošli naši sugrađani, ispisana je srdačna poruka: “Zauvijek ćemo pamtiti, nikada ne dopuštajući sjećanjima da izblijede. Neka je milost Gospodnja nad svima onima koje smo izgubili , i neka njihovi ožalošćeni najmiliji nađu utjehu u strpljenju. Pomolimo se da naš narod u budućnosti bude pošteđen takve tjeskobe. 6. veljače 2023.

Nakon podužeg razdoblja šutnje, Mustafa se konačno oglasio, i to jedinim nakon pjevačicine izjave o nekompatibilnosti umjetnice i bankara. Bilo je veliko iščekivanje pjevačevog doprinosa u vezi s određenom temom, ali na opće iznenađenje, odlučio je šutjeti o tome. Zagonetni Turčin, poznat po dobrom izgledu, sve vrijeme razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandala držao se u tajnosti, uzdržavajući se od dodatnih komentara. Dovoljno je bilo samo jedno javno priopćenje da se sveobuhvatno objasni sve o čemu se radi.