Porodica Ražnatović je već godinama unazad istaknuta tema svih regionalnih medija, a trenutna pažnja je najviše posvećena Veljkovoj supruzi Bogdani, koja je ponovo u drugom stanju. Kako i sami objavili, očekuju dolazak trećeg sina, a radosne momente veoma često žele podijeliti i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

Nedavno je Bogdana podijelila prekrasnu fotografiju na kojoj su zabilježili njihove radosne trenutke provedene na otvorenom, uživajući u prekrasnom vremenu zajedno sa svojim sinovima Željkom i Krstanom. Kroz ovu snimku obitelj Ražnatović zrači ljubav prema sunčanim danima i sklonost ka ležernim šetnjama. Nakon što je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju svoje šetnje, Bogdana Ražnatović mnoge je oduševila očaravajućim pogledom kroz njezin prozor.

Trudna šogorica obitelji Ražnatović pokazala je nepokolebljivu privrženost svom najmlađem članu, koji je od njih dobio najveću brigu i pažnju. Bogdana je izrazila svoju sreću pišući o svojoj obitelji te dodajući emotikone srca i djeteline. U uobičajenoj rutini Bogdana bi se vidjela kako gura kolica u kojima je mali Krstan, a Veljko nosi Željku na ramenima. Poznato je da će uskoro u svoju obitelj primiti još jednog dječaka, što je uzbudljivo ne samo za roditelje već i za braću koja željno očekuju dodatnu podršku u svom kućanstvu. Veljko je, podsjetimo, nedavno dao izjavu.

Budući da je oduvijek željela imati dva sina, ovo neočekivano treće dijete je dodatni bonus. Sada se moja želja pomiče prema nadi za kćerkom koja će upotpuniti našu obitelj nakon dolaska mojih sinova. Tijekom tog događaja suptilno je sugerirao mogućnost da imaju ukupno četvero djece. Nakon sinova, nadam se dolasku kćeri. U tom trenutku Veljko je spomenuo da on i Bogdana žive u Titetlu. “Trenutno boravim u Titelu, gde se trenutno nalazim dok se pripremam za nadolazeća takmičenja. Ipak, donio sam odluku da se vratim u svoje selo, opraštam se od grada na neodređeno vrijeme.” – kazao je tada.

Osvrćući se na svoj put prema slavi i popularnosti, Veljko je nedavno priznao da te atribute posjeduje od djetinjstva. Veljko je u emisiji “Premijera vikend specijal” ispričao svoje iskustvo kako je na početku karijere dobijao pažnju od roditelja. Iako mu je ta pažnja možda donekle pomogla, donijela je i obeshrabrenje jer se susreo s brojnim predrasudama. Veljko smatra da bi, da je tu pažnju dobio isključivo na temelju vlastitih zasluga, bilo manje ljubomornih, a više onih koji mu pružaju podršku. Razmišljajući sada o tome, Veljko shvaća da se ta početna pozornost zapravo pokazala korisnijom nego što je isprva mislio.