Marko Bijelić vratio se u zagrljaj drage majke. Živeći na osami u dvorcu Ebenfurt u blizini Beča, Dragana Mirković, koja je nedavno zadivila javnost neočekivanom objavom razvoda od Tonija Bijelića, našla se u novom poglavlju svog života. Posljednje tri godine živjela je na drugom mjestu od bivšeg supruga, a on joj je nakon raskida veze prepustio vlasništvo nad njihovom velebnom rezidencijom.

  • Popularna folk pjevačica nedavno je prvi put snimila spot u svom austrijskom prebivalištu. Iako su se njezina djeca ranije iselila i sada zbog studija žive u zasebnim stanovima u Beču, njezin se sin vratio na njezinu stranu. Marko Bijelić vratio se na velebno imanje svoje majke. Čak i nakon objave razvoda jasno je dao do znanja gdje leži njegova lojalnost prestavši pratiti oca na Instagramu. Dragana sada neupitno zahtijeva nepokolebljivu podršku svojih najmilijih, a sin je nije napustio u nevolji. Marko, markantna osoba s 24 godine, posjeduje i fizičku privlačnost i šarm koji bez muke osvaja suprotni spol. Njegovo posjedovanje opsežne flote raskošnih automobila, posvećenost svojoj fitness rutini, glazbeni talent prikazan kroz vještinu klavira i upis u renomiranu obrazovnu instituciju samo su neki od aspekata koji pridonose njegovoj višestranoj osobi.

Ipak, Marko je nedavno otkrio dodatne intrigantne detalje o sebi putem svog Instagram profila. S obzirom na Draganinu ogromnu popularnost kao pjevačice u regiji, svaka pomoć u vođenju poslovanja i održavanju web stranice bila bi nam jako dobrodošla. Ove obveze imaju značajnu težinu, pogotovo za zvijezdu Draganina kalibra, a Markova stručnost na tom području je evidentna. Tijekom boravka u Ebenfurtu imao je otvoren laptop na stranici na kojoj su prikazane Draganine izvanredne izvedbe.

  • Usred izazovnih i stresnih trenutaka koji neizbježno prate razvod, majka mu je bila nepokolebljivi oslonac, uvijek uz njega. Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, slovi za jednu od najistaknutijih osoba balkanskog pop-folk žanra. S impresivnim rekordom od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, vladala je glazbenom scenom tijekom 80-ih i 90-ih, etablirajući se kao jedan od najprodavanijih izvođača u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Njezina popularnost nadilazi granice, što se vidi po rasprodanim koncertima u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Naime, ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je održala veliki solistički koncert u Turskoj. Dragana je poznata po svojim revolucionarnim, visokobudžetnim glazbenim spotovima i zamršenoj koreografiji. Osim svojih glazbenih nastojanja, obilježila se iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”.

Utjecajni američki časopis “Billboard” usporedio je njezin utjecaj s onim ikona poput Madonne i Lady Gage. U matičnoj Srbiji od milja je zovu “kraljica zabavne glazbe” ili “luče iz Kasidola”, što joj je poslužilo kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković je svoje formativne godine provela u Kasidolu, pitoresknom gradiću u blizini Požarevca, uz svoju šesteročlanu obitelj. Duboko ukorijenjenu vezu s glazbom vuče još iz djetinjstva, gdje je često slušala djeda Dragutina kako vješto svira harmoniku.

  • U dobi od pet godina, Dragana je pokazala svoje nadobudno glazbeno umijeće svladavši svoju prvu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čila”. Nakon što je pokazala svoj talent na lokalnim natjecanjima, brzo je stekla priznanje i privukla pozornost profesionalaca u industriji. Renomirana diskografska kuća Diskos primijetila je njezin potencijal i ponudila joj snimanje albuma. U suradnji s Novicom Uroševićem, njezin prvi album objavljen je u travnju 1984. i postao je komercijalni hit, prodan u impresivnih 160.000 primjeraka. Svoj televizijski debi krajem 1984. na “Novogodišnjoj folk povorci” dijelila je pozornicu s dvanaest najpopularnijih folk pjevača tog doba. Nakon drugog studijskog albuma 1985., ponovno u suradnji s Novicom Uroševićem, postigla je istu razinu uspjeha kao i prvijenac, učvrstivši svoju poziciju u glazbenoj industriji.