Navodne nesuglasice Prije i Brene rezultirale su složenom i dubokom dinamikom u njihovom odnosu. Prije pet godina obitelj Živojinović zapala je u rasulo kada je Lepa Brena navodno iz kuće izbacila Aleksandru Prijović, djevojku svog posinka Filipa. Problem je proizašao iz Filipove odluke da prioritet da partnerovim poslovnim pothvatima i zanemari vlastitu karijeru nogometnog menadžera u Americi. Umjesto toga, posvetio se vođenju njihovog zajedničkog restorana u Beogradu.

  • Dinamika između Prije i Brene ostala je pomalo dvosmislena. Filip, 32-godišnjak, suočava se s ključnom odlukom o svojoj budućnosti. Mora birati između toga da li će krenuti putem braka i obiteljske predanosti ili se posvetiti ozbiljnom poslu i uključiti se u radnu snagu. Kako Filip povremeno boravi s Aleksandrom, a ponekad s Bobom i Brenom, našao se na raskrižju. Unutar domaćinstva Živojinović predviđeno je da svi članovi doprinose kućnom budžetu. Nažalost, Filipova posvećenost Aleksandri dovela ga je do toga da zanemari svoje težnje u karijeri. Krajem kolovoza nije uspio obnoviti licencu nogometnog menadžera, što je izazvalo frustraciju Boba i Brena koji su toliko uložili u njegovo obrazovanje i život u Kaliforniji. Situacija je zakuhala tijekom večere na kojoj su Filipa dočekale kritike sa svih strana. Brena i Boba optužili su ga da je neodgovoran i da se previše oslanja na svoju djevojku.

Izrazili su i razočarenje Aleksandrom što nije pozitivno utjecala na njega. Kako su tenzije eskalirale, izvor upoznat s odnosom Prije i Brene otkrio je sljedeće detalje. Da se Prijović nije posvađao s Brenom, tvrdeći da ona nije umiješana i da Filip može sam birati, sve bi se sleglo. Brena je bila bijesna što ju optužuju za Filipove mane i optužuju da mu koči karijeru. To je samo zagorčalo Brenu, koja je čak pomagala u otvaranju restorana. Reakcija koja je uslijedila zatekla je sve nespremne.

  • Brena je ustala, uzela Aleksandru za ruku i uputila je ka izlazu. Šok je sve ostavio bez riječi. Iako je Brenina temperamentna priroda bila poznata, nitko nije očekivao ovakvo ponašanje. U potjeru za djevojkom, Filip je krenuo u potjeru, uz Bobinu podršku i prisustvo Stefana i Viktora. Unatoč brojnim primamljivim ponudama iz inozemstva, Filip ih je sve odbio i odlučio se za Aleksandru, što ga je navodno spriječilo u profesionalnom napredovanju. Aleksandrino odbijanje da prihvati ponudu za posao u Americi od inozemnih klubova izazvalo je veliku nesreću. Zbog ljetovanja s pjevačicom u kolovozu je zanemario produžiti licencu nogometnog menadžera, zbog čega nije mogao nastaviti na dosadašnjoj poziciji dok još jednom uspješno ne položi ispite.

Brena, Boba i njegova majka Zorica bili su bijesni kada su to otkrili, ali su odlučili da sačekaju pravi trenutak da se pozabave problemom. Kako Aleksandra i njegova partnerica nisu razdvojeni, bilo je neizbježno da i ona prisustvuje raspravi, osjećajući se djelomično odgovornom za nastalu situaciju. Zbog toga ona sada odbija posjetiti kuću Živojinovića u kojoj je nepoželjna, a Filip, Aleksandrin sin, postupno smanjuje posjete ocu i maćehi. U međuvremenu, Brena i Boba također su ljuti zbog Aleksandrinih prigovora, što je izazvalo napetost i nelagodu među svima koji su upleteni, tvrdi izvor kojem se Filip povjerio.

  • Uhvaćen između proturječnih emocija i nesigurnosti što poduzeti, nađe se u teškoj situaciji. Posebno mjesto u njegovom srcu ima Brena, koja mu je oduvijek bila kao majka i stalni oslonac. No, ne može ne osjetiti da Aleksandra nije u potpunosti prigrljena od strane njegove obitelji, što ga ispunjava ljutnjom. Aleksandra mu je usadila ideju da su postali žrtve crne magije, pripisujući tome svoje nedavne nedaće.Preplavljen emocijama, više puta zove svoje roditelje, u suzama prenoseći iste brige. Dodatnu strepnju unosi i pomisao da će se u “Grandu” pojaviti bez Brene pored sebe, pogotovo što je u narednim danima planirano njegovo gostovanje u emisiji. Filip je pokušao dobiti Boba na mobitel, ali je brzo shvatio da nije uvrijeđen.

Izvor objašnjava da su i sami bezbroj puta pokušavali nagovoriti Filipa da se vrati u Ameriku i nastavi karijeru. Šteta je što je postao samozadovoljan u svom nekoć izvrsnom poslu. Prije je dobro zarađivao i nije brinuo o budućnosti, a sada Aleksandra brine o većini financijskih pitanja. To je jedan od faktora koji je doprinio da Brena više podržava njegovu vezu s Majom Mandžuk nego s Prijović.