Pozornost javnosti trenutno je usredotočena na pjevačicu Draganu Mirković, koja je u medijskom razvodu od dugogodišnjeg supruga Tonija Bijelića. Dragana je istaknula svoju financijsku ograničenost u organiziranju humanitarnih koncerata, navodeći Tonijevu nezainteresiranost za sudjelovanje. Dragana ističe nedostatak sredstava za organiziranje humanitarnih koncerata, ističući kako je Toni, kako je spomenula, odbio sudjelovanje. Pjevačica otvoreno priznaje da su joj roditelji još uvijek zaposleni.

  • Unatoč tome što se duže vrijeme mogu opustiti kod kuće, moji roditelji nastavljaju marljivo raditi na našem posjedu. Potječem iz privilegirane obitelji, ali sam shvatila važnost marljivog rada, ističe Dragana Mirković. Iako imaju kćer Draganu Mirković koja ih financijski podupire, ipak biraju posao. Unatoč mojim ponovljenim molbama da se suzdrže od toga da ih netko fotografira, jer bi se moglo ostaviti dojam da ih financijski ne podupirem, jednostavno ne mogu odoljeti želji za radom. Taj urođeni poriv za radom duboko je ukorijenjen u njima, ispričala je poznata pjevačica u intervjuu za hrvatski “24sata”. Za razliku od supruga, Dragana otvoreno priznaje da joj materijalne stvari nikada nisu imale nikakav značaj. Nije važno vozite li me u automobilu Smart ili u veličanstvenom vozilu poput Maybacha, ja nisam netko tko cijeni materijalna dobra.

Ono što mi je važno je značaj iskustva. Zašto sve mora biti u znaku glamura kada može izazvati nostalgiju? Nekada su svi vozili Stojadina, Juga ili Fiću. Ja osobno više volim te automobile od onih blistavih. Nikada nisam bio ljubitelj toga. Suprug me koristio za pokazivanje auta, ali ja nisam takva osoba kao što sam rekla medijima. Dragana i Toni više se ne prate na društvenim mrežama, a isto vrijedi i za njihovog sina.

  • Činjenica da su Dragana i Toni odlučili prestati pratiti jedno drugo na Instagramu ukazuje na njihovu obostranu želju da izbjegnu vidjeti objave onog drugog unutar ove društvene mreže. Dok su Manuela i Marko cijeli život živjeli u Austriji, poznato je da oboje svoju djecu prate putem Instagrama, dok se Toni s novom partnericom odlučio preseliti u Njemačku. Rođena 18. lipnja 1968. godine u okolici Požarevca u Srbiji, Dragana Mirković iznikla je kao istaknuta osoba pop scene bivše Jugoslavije. Njezina izvanredna glazbena sposobnost prepoznata je tijekom njezinih ranih godina, a ona je krenula na svoje putovanje prema uspješnoj pop karijeri tijekom svoje adolescencije. Započevši svoje putovanje u glazbenoj industriji, Mirković je isprva pokazivala svoj izniman vokalni talent i zadivljujuću scensku prisutnost u raznim barovima i klubovima u svom lokalnom području.

Nije joj trebalo dugo da prikupi značajan broj sljedbenika i postane zvijezda u usponu. Godine 1984. Mirkovićeva glazbena karijera uzletjela je u nebo izdavanjem debitantskog albuma “Umiljato oko moje”. Od tada je producirala više od 20 studijskih albuma, učvrstivši svoj status istaknute osobe na nacionalnoj i regionalnoj glazbenoj sceni, te prikupivši bazu odanih obožavatelja. Spoj folk i pop elemenata prepoznatljiva je karakteristika njezine glazbe, dok tekstovi često zadiru u sfere ljubavi, nostalgije i osobnih susreta.

  • Mirković je stekla reputaciju svojim zadivljujućim nastupima uživo i dinamičnom pojavom na pozornici, privlačeći pozamašne mase oduševljenih gledatelja. Osim uspješne glazbene karijere, Dragana Mirković poznata je po filantropskom i dobrotvornom djelovanju. Aktivno se uključuje u različite inicijative posvećene pomoći i podršci onima koji su ugroženi i potrebiti. Mediji su se živo zanimali i za njezin privatni život. Godine 1995. stupila je u brak s Tonijem Bijelićem, a zajedno su blagoslovljeni s dvoje djece. Dragana Mirković i njeni najmiliji uglavnom žive u Beogradu. Bez sumnje, Dragana Mirković ostavila je trajan utjecaj na glazbenu industriju bivše Jugoslavije i još uvijek je visoko cijenjena kao jedna od najcjenjenijih i najomiljenijih osoba u balkanskoj zabavi.