Mreže su uzavrele raspravama oko trudnoće Anastasije Ražnatović, a nagađanjima nema kraja. I dok se supruga Nemanje Gudelje nije oglašavala po ovom pitanju, Anastasijina majka Svetlana Ceca Ražnatović rekla je nekoliko riječi na ovu temu. Na snimanju “Zvezda Granda” Ceca je sa smiješkom odgovorila i demantovala tračeve o trudnoći njene kćerke. Kao majka, sigurno bi prva znala.

  • Vrijedi napomenuti da su Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja prije godinu dana doživjeli bol zbog gubitka bebe, što ih je duboko pogodilo. Razumljivo, bili bi presretni da Anastasija ponovno ostane trudna, no vjeruje se da bi ovoga puta tu vijest radije što duže zadržali za sebe. Ceca, rođena 14. lipnja 1973. u Žitoraži u Srbiji, glazbenu je karijeru započela u mladosti. Njezin izniman pjevački talent prepoznat je još u djetinjstvu, što ju je dovelo do toga da sa svojih 15 godina 1988. izda svoj prvi album “Cvetak zanovetak”. Od tada je izdala brojne albume koji su stekli iznimnu popularnost u široj javnosti.

Cecin izvanredan vokalni talent priskrbio joj je široko priznanje, ali njezina karijera nije prošla bez dosta kontroverzi. Jedna od najznačajnijih prekretnica u njezinu životu dogodila se 1995. godine kada se udala za Željka Ražnatovića, poznatijeg kao Arkan, koji je služio kao vođa srpskih paravojnih snaga. Nažalost, Arkan je 2000. godine izgubio život, zbog čega se Ceca na neko vrijeme povukla iz javnosti.

  • Osim angažmana u glazbenoj industriji, Ceca se posvetila i humanitarnim aktivnostima. Unatoč tome, njezin profesionalni i osobni život često su bili u središtu medijske pozornosti zbog brojnih skandala i kontroverzi. Ceca, majka dvoje djece, ima sina Veljka Ražnatovića koji je postao poznat i kao boksač i kao istaknuta ličnost u javnosti. S druge strane, njezin drugi sin, Filip Ražnatović, drži se po strani i ostaje uglavnom neprimjetan u javnosti. Cecina prisutnost na pozornici u Srbiji i šire ostaje bez premca, jer nastavlja osvajati publiku svojom glazbom. Unatoč kontroverzama koje su okruživale njezinu karijeru, njezina popularnost ostaje nepokolebljiva, što ju čini jednom od najpoznatijih i najutjecajnijih osoba u industriji.

BONUS TEKST:

Nošenje i razvoj jednog ili više potomaka u maternici žene poznato je kao trudnoća, prirodni proces koji obično traje otprilike 40 tjedana, počevši od posljednjeg menstrualnog ciklusa. Ovo putovanje može se podijeliti u tri različita tromjesečja. Od trenutka začeća do 12. tjedna trudnoće odvija se prvo tromjesečje. Ova faza svjedoči mnoštvu tjelesnih transformacija koje se prilagođavaju rastućem fetusu. Žene se mogu susresti s različitim simptomima, uključujući jutarnje mučnine, iscrpljenost, osjetljive dojke i učestalo mokrenje. Istovremeno, fetus u razvoju prolazi kroz brzi rast, izgradnju temeljnih organa i struktura. Od 13. do 27. tjedna trudnoće odvija se drugi trimestar.

Ova faza mnogim ženama donosi olakšanje jer se intenzitet simptoma poput jutarnje mučnine smanjuje. Tijelo prolazi daljnje transformacije kako bi se prilagodilo fetusu u razvoju, a trudnice mogu početi osjećati početne pokrete svoje bebe, koji se obično nazivaju pokretima fetusa. Od 28. tjedna trudnoće do poroda počinje treće tromjesečje. Ovu fazu obilježava značajan razvoj fetusa i potencijalna nelagoda za buduću majku, kao što su debljanje, bolovi u leđima i otečene noge. Osim toga, sve su izraženije pripreme za porod, koje uključuju praćenje trudova, odlazak na liječničke preglede i pripremu za boravak u bolnici.

Početak roditeljstva i prestanak trudnoće označavaju se činom porođaja. Ovaj važan događaj može se dogoditi različitim metodama, poput vaginalnog poroda ili carskog reza. Nakon poroda i majka i dijete prolaze kroz razdoblje oporavka, a novopečeni roditelji upoznaju svoje novorođenče i upuštaju se u avanturu roditeljstva. Trudnoća svake žene je individualno putovanje, ali postoje uobičajeni obrasci i simptomi. Osiguravanje zdrave trudnoće i sigurnog poroda zahtijeva redovite prenatalne preglede i stalnu skrb zdravstvenog radnika.