Godine nisu ograničene, pokazuje kolekcija fotografija koju je objavila poznata glumica Lidija Vukićević, koja je u javnosti najpoznatija po ulozi Violete u nadaleko hvaljenoj televizijskoj seriji Bolji život. Ipak, Lidijine vitke noge su te koje su u centru pažnje i plijenile pažnju svih posmatrača. Šta više, njen zavidan struk prkosi njenom mladalačkom izgledu, ostavljajući sve zadivljene njenom fizičkom lepotom.

Odjevena u sunčane naočale koje joj štite lice, uživa u pažnji, uživajući u svakom trenutku dok njeno savršeno bronzano tijelo svjetluca nanošenjem ulja za sunčanje, bez napora osvajajući srca muškaraca na pješčanim obalama. Obožavatelji, odani i zaneseni, ne mogu obuzdati svoju radost, obasipajući je priznanjima kao što su “preplavljena srećom”, “zapanjujuće besprijekorna i estetski ugodna”, pa čak i dovode u pitanje samo njeno postojanje, pitajući se da li je ona samo plod njihove mašte.

Lidija Vukićević, renomirana glumica sa sjajnom karijerom koja se proteže kroz godine, uvek je čuvala tajnovitost kada je u pitanju njen lični život. Uprkos njenom živopisnom i ispunjenom načinu života, koji otvoreno prikazuje na raznim platformama društvenih medija, samo je nekolicina odabranih upoznata sa istinskom suštinom njenog karaktera i intimnim razgovorima u koje vodi. Kroz različite faze svog postojanja, dosljedno sam utjelovljivao zagonetnu ličnost, o čemu govori moja sklonost stalnom preseljenju.

Bilo da se radi o boravku u zadivljujućim carstvima Holandije i Amerike, ili uranjanju u živu kulturu Turske i užurbanim ulicama Beograda, moje nomadske sklonosti ostavile su neizbrisiv trag na tapiseriji mog života. Bez obzira na porijeklo, priznala je da neosporno igra značajnu ulogu u oblikovanju njene cjelokupne ličnosti.