Tamzin-Leigh Turner, 20-godišnja konobarica porijeklom iz očaravajućeg britanskog grada Edinburga, posjeduje neospornu privlačnost koja osvaja sve one koji joj ukrste put. Prije godinu dana shvatio je da je transrodna osoba i donio je odluku da u budućnosti prihvati svoj pravi identitet žene. Na njegovu radost, njegova porodica je svesrdno prihvatila njegov izbor.

Iako nije prošao nikakve veće fizičke promjene, kao što je operacija promjene spola, koristio je estrogenske gelove kako bi uskladio svoj izgled sa svojim rodnim identitetom. Kao rezultat toga, kada se predstavlja kao žena, mnogi ljudi nisu svjesni njegovog spola pri rođenju. Međutim, u trenutku kada primete njegovu visoku visinu, koja je veća od većine žena, počinju da kruže glasine koje sugerišu da je on zaista rođen kao muškarac. Zanimljivo je da ga ovi tračevi ni najmanje ne uznemiravaju.

Napomenula je da se često susreće s muškarcima koji su svjesni njenog transrodnog identiteta, ali je ipak smatraju privlačnom. Osim toga, samouvjereno je izjavila da nema zamjerki oko nošenja otkrivajuće odjeće, zbog čega muškarci često budu razočarani kada otkriju njenu istinu. Priznala je da je većina muškaraca već svjesna njenog porijekla i da to nikada nije pokušala prikriti. Međutim, napomenula je da je percepcija društva o ovoj temi značajno evoluirala u odnosu na prije jedan vijek.

Očigledno je da su pravi džentlmeni rijetkost u današnjem svijetu, jer ženskaroši koji gledaju na žene kao na samo metu dominiraju scenom zabavljanja. Unatoč obilju takvih pojedinaca na platformama društvenih medija, ona ih se kloni i radije upoznaje ljude osobno. Izrazila je i čežnju za idealnim partnerom, željno iščekujući njihov dolazak.