Ana Sević je veoma cenjena i poznata srpska pevačica i medijska ličnost, poznata po svojim zapaženim dostignućima u domenu pop-folka. Iako je Ana u početku pohađala muzičku školu Aleksandre Radović, na kraju je donela odluku da krene sopstvenim putem. Od 2011. godine Ana je postala istaknuta ličnost u lokalnoj muzičkoj industriji, zbog čega je njen privatni život često bio pod lupom javnosti. Ana Sević, proslavljena pevačica, ispunjena je radošću i srećom dok slavi zajedno sa svojom voljenom suprugom Danijelom, koja trenutno boravi u živopisnoj Crnoj Gori.

Njihovo vrijeme provedeno tamo nije ništa drugo do magično, jer urone u ljepotu i sjaj okoline. Međutim, njihova nedavna proslava imala je još veći značaj, jer je obilježila radosnu priliku njihove šeste godišnjice braka. Ana, koja je uvek želela da podeli svoje emocije i iskustva sa svojim obožavaocima, oglasila se na svom Instagram nalogu kako bi predstavila svoje prisustvo, uhvativši suštinu trenutka uz zadivljujuću fotografiju živopisnog zalaska sunca, praćenu srdačnom porukom koja je dirnula srca mnogi.

Razmišljajući o ovom posebnom danu, vredi napomenuti da je pre tačno 1,08 godina Ana napravila konciznu, ali upečatljivu poruku koja je obuhvatila dubinu njene ljubavi i zahvalnosti prema svom partneru. Prema regionalnim vestima, Ana i Danijel su se dogovorili za produženi boravak u prelepom gradu Herceg Novom, a očekuje se da će njihova poseta trajati ceo mesec. Za smještaj su odabrali prestižni kompleks Portonova, poznat po raskoši i luksuznim sadržajima.

Tokom svog boravka u Herceg Novom, Ana i Danijel su odlučili da se prepuste zaista raskošnom hotelskom iskustvu. Njihov odabrani hotel nudi niz vrhunskih sadržaja i usluga, sa početnom cijenom od 1560 eura po noći. Vrijedi, međutim, napomenuti da su za najekstravagantnije iskustvo osigurali rezervaciju za 29. jul, koja dolazi uz nevjerovatnu cijenu od 9.610 eura po noći.