Katarina Lazić sinoć je svom suprugu, pevaču Darku Laziću, poklonila ekstravagantan poklon. Uprkos glasinama o razdvajanju, čini se da par ostaje zajedno. Katarina je u ponoć  Darku odmah čestitala rođendan, poželevši mu srećan i nezaboravan dan. Prije nego što je otkrila svoj poklon iznenađenja, ona ga je uputila da uključi kameru na svom telefonu kako bi ga uhvatio kako pjeva rođendansku pjesmu.

 

 

 

Dok se Darko fokusirao na kameru, Katarina mu je dala poklon , a pjevač na svom licu nije mogao sakriti oduševljenje. Izvadivši iz crne kutije ukrasnu figuru marke “Filip Plein”, otkrio je da njena vrednost iznosi oko 2.500 evra ili skoro 300.000 dinara. Darko je bio presrećan što je dobio ovaj poklon, jer je to nešto što je dugo priželjkivao. Suze sreće ispunile su mu oči dok je zurio u figuricu.

 

 

 

Darko je ovim gestom svoje supruge ostao bez teksta. Opšte je poznato da Lazić ne štedi novac. Stoga su on i njegova partnerica za njihovo vjenčanje vredno radili da sve bude odlično i da nikome ništa ne fali.I dalje se u medijima priča o njihovom vjenčanju i kako je sve bilo na nivou , a Katarina Lazić je nedavno otkrila najupečatljiviji i najneobičniji poklon koji su dobili na dan svadbe. Najestetskiji poklon koji je dobila je, kaže Lazićka, ručno oslikani portret njih dvoje. Najnetipičniji poklon, iznenađujuće, bila je nezauzeta koverta. Lazićka je izrazila divljenje onima koji su joj poklanjali prazne koverte, jer je bila zatečena njihovim neobičnim gestom, zbog čega je na neobičan način zgrčila lice.