Dalila Dragojević, bivša sudionica realityja, nedavno je hitno operirana. Iz svog bolničkog kreveta iskoristila je trenutak da izrazi svoju zahvalnost i poštovanje svim dobrodušnim pojedincima koji su pokazali brigu i poslali poruke podrške. Srećom, operacija je uspjela, a Dalila je sve uvjerila da je sada na putu oporavka.

 

  • S nepokolebljivom odlučnošću, uzviknula je: “Prevladali smo i ovu prepreku. Nastavimo gurati naprijed, težeći pobjedi!” Svojom objavom iz bolničke sobe Dalila je zabrinula mnoge, ostavljajući uloge u situaciji obavijenom neizvjesnošću. Prva posjetiteljica koja je pružila podršku bila je Marijana Zonjić, Dalilina prijateljica i bivša cimerica iz zajedničkog iskustva u reality showu, koja je stigla s vrijednim darovima. Samo prijateljski podsjetnik, nedavno su mediji objavili da bi se Dalila mogla suočiti s potencijalnom zatvorskom kaznom zbog svojih aktivnosti na TikToku. Dalila se ponosno hvali svojim uspjehom na TikToku, pozamašnim prihodima koje zarađuje i impresivnom količinom novca kojom raspolaže.

Međutim, to izaziva zabrinutost među nadležnima kako Dalila, budući da je strana državljanka, može podići tako velike svote novca kojima se otvoreno hvali. Na upit o tome, Dalila objašnjava da može podići novac sa svog bankovnog računa u Bosni, ako ga ima, ali priznaje da joj banka naplaćuje proviziju, koja nije vezana za njezine porezne obveze.

 

  • Pouzdan izvor blizak redakciji HypeTV-a dodatno naglašava potrebu da porezne vlasti u BiH, ali i Srbiji, dobro istraže kako i gdje Dalila Mujić prijavljuje svoje prihode. Ako se utvrdi da je utajila porez u bilo kojoj zemlji, to bi se smatralo kršenjem zakona, što bi zahtijevalo kazneni progon za “utaju poreza”. Obraćajući se iz New Yorka tijekom gostovanja u emisiji Pitam za druga, nedavno je otkrila da njezina druga osoba voli biti povučena u medijima. Ne voli ga fotografirati i odlučuje ostati u automobilu. Negativni naslovi koji često prate medijsko izlaganje mogu biti porazni za pojedince koji nisu navikli na takav nadzor.

Iako se navikla na pozornost, priznaje da nekome poput njega, tko nije navikao biti u javnosti, može biti izazov nositi se s pritiskom. Dalila je izrazila taj osjećaj tijekom svog intervjua. Mediji su je prozvali “bosanskom Paris Hilton”, a svoj je pečat ostavila i na reality televiziji. Poznatija pod umjetničkim imenom Dalila Moreno, osvojila je publiku na malim ekranima.

 

  • Trijumf joj je došao u petoj sezoni popularnog showa “Parova” koji se emitirala na televiziji “Happy”. Nadovezujući se na svoj uspjeh, pridružila se ekipi takmičarskog reality showa “Zadruga 3” na “Pinku” u rujnu 2019. U to vrijeme je upoznala i udala se za Dejana, kojeg je prvo upoznala u reality showu Dragojević. Zajedno su se, kao bračni par, upustili u brojne reality TV pothvate, prikupivši vjerne obožavatelje. Dalila Mujić, podrijetlom iz Beča, Austrija, došla je na svijet 3. rujna 1993. Njezino bogato odrastanje vrtilo se oko raskošnog načina života njezine obitelji i vlasništva nad poznatim restoranom u Beču. U ovu ustanovu često su dolazili renomirani pjevači s područja bivše Jugoslavije. Međutim, njezino vrijeme u Beču bilo je ograničeno na prvih pet godina života.

Dalilin otac, Huso, i njena majka, Emina, razveli su se nakon 15 godina zajedničkog života. Nakon rastave, Dalila je do početka studija živjela s majkom. U tom se trenutku preselila u očevu rezidenciju u Bijeljinu, Republika Srpska, jer je to bilo u skladu s njezinim obrazovanjem. Reality showovi u kojima je Dalila sudjelovala često su se vrtjeli oko obiteljske dinamike, o kojoj je bez zadrške otvoreno govorila.

 

  • Rado se prisjećala svog djetinjstva kao iznimno lijepog razdoblja. U njezinim ranim godinama otac ju je često pratio i ispunjavao sve njezine želje. S bogatom obiteljskom pozadinom, nikad joj ništa nije nedostajalo. Huso, njezin otac, bavio se ugostiteljstvom u Beču, gdje su živjela i njena četiri strica. Osim toga, otkrila je da je njezin otac bio sklon alkoholu, kockanju i draži života u baru. Međutim, jednog dana, tijekom njezina puberteta, njezin otac doživio je naglu transformaciju. Razbolio se i iskusio je epizode povraćanja krvi, unatoč tome što je od svog liječnika dobio zdravstvenu ocjenu. Zatim se njegova pažnja usmjerila prema islamu. Zadubio se u proučavanje Kur’ana i prihvatio način života vođen principima postavljenim ovom vjerom.