Natašu Bekvalac, je poznata pevačica iz Srbije,koju  često nazivaju “novosadskom Barbikom” zbog njene zadivljujuće lepote. Njena tri braka toliko su poznata da ih, čini se, znaju čak i ptice na granama. Njen prvi brak bio je sa Danilom Ikodinovićem, vaterpolistom, sa kojim je dobila ćerku Hanu. Tada se zarekla da će biti verna Ljubi Jovanoviću, rukometašu iz Srbije. Međutim, upravo je njen treći suprug izazvao pometnju u medijima svojim postupkom.

 

 

 

Pevačica je krajem oktobra 2019. godine zakonski raskinula brak sa ocem svog drugog deteta, Katjom, o čemu su mediji u regionu Balkana obilato pratili. Da nije bilo njenih prethodnih optužbi za fizičko zlostavljanje bivšeg partnera, javnost možda njen treći razvod ne bi smatrala takvom tragedijom. Prema pisanju medija, Natašu je nakon noćnog provoda fizički napao njen suprug, zbog čega je incident prijavila policiji. Trećem suprugu Nataše Bekvalac, nakon izdavanja zabrane prilaska, zakonski je onemogućen kontakt sa njom. Bekvalac je kasnije na sudu branila svoja prava i prava svoje ćerke nad kojom sada ima starateljstvo. Priroda finansijske pomoći koju je njen bivši suprug pružio njihovoj kćeri, ako je ima, i trenutno stanje među njima dugo su bili predmet nagađanja, a malo njih je svjesno istine. Tokom nedavnog pojavljivanja, pop zvijezda je otkrila sve bitne detalje koji su izazvali interesovanje javnosti. U jednom od svojih priznanja izrazila je nadu da će se njeni uspjesi dobro odraziti na njenog partnera. Željela je da njena postignuća, između ostalog, služe kao kompliment njenom partneru.

 

 

 

Bilo je jasno da postupci njenog partnera nisu trebali rezultirati uznemiravanjem, ponižavanjem, fizičkim zlostavljanjem i emocionalnom manipulacijom koje je ona pretrpjela. Njegov krajnji cilj je bio da je slomi do tačke u kojoj je dovela u pitanje sopstvenu vrednost u smislu svog izgleda, intelekta, roditeljskih sposobnosti i muzičkog talenta. Nataša je izjavila da je malo verovatno da će mnogi ljudi ponovo gledati film. Nadalje, ona je pojasnila da njena produžena izolacija nije bila zbog njenih vlastitih preferencija, već zbog toga što nije srela nijednog muškarca koji bi izazvao njeno interesovanje. Nataša je primetila i realizaciju da sama plaća kafu umesto da je neko drugi plaća. Treći suprug Nataše Bekvalac naneo joj je značajan pad kao pop zvezdi. Međutim, kao samohrana majka, ona ostaje nepokolebljiva u usmjeravanju svoje dvije kćeri da vode pozitivne živote. Uprkos tome što se suočava sa takmičarskim okruženjem ispunjenim zavidnim pojedincima, ona neumorno teži uspehu kako na sceni tako i van nje. Trenutno uspijeva u oba aspekta svog života i podržavaju je voljeni.