Miloš Bojanić, je  široj javnosti poznatiji kao  popularni srpski folk i pop pevač, rođen je 16. aprila 1950. godine u Bijeljini , u porodici etničkih srba u Bosni. Svoje djetinstvo je proveo u Ruhotini , a u Srbiju se preselio kada je bio u dvadesetim godinama. Bojanić je  sa dugogodišnjom karijerom u muzičkoj industriji, stekao je ogromnu popularnost širom Balkana. Bojanićeva vila, luksuzno oličenje snova, poznata je među njegovim obožavaocima.

 

 

 

Tokom pandemije korona virusa, pevač je odlučio da se odmakne od medijske pažnje, iako je nastupio u nekoliko emisija i ostao uključen u razne druge aktivnosti, prema našim saznanjima. Bojanić je također kontinuirano radio na izgradnji nekretnina, proširivši svoju vilu u Baošićima prošlog ljeta na iznajmljene stanove. Ovo nije jedina nekretnina u vlasništvu pevača, koji pored ostalih ima i kuću koja se nalazi na obroncima Fruške gore. Prvobitno, vila je bila primarno prebivalište Miloša i njegove supruge Branke.

 

 

 

Nakon što vilu nisu uspjeli prodati po željenoj cijeni, Bojanići su je pretvorili u poslovnu perspektivu. Kako nisu uspjeli pronaći kupca, odlučili su se za izdavanje vile po cijeni od 300 eura po danu. Iako trošak iznajmljivanja tako ekstravagantne nekretnine možda nije jeftin, pokazao se kao profitabilan poduhvat za muzičara. Vila se često iznajmljuje za bezbroj događaja i odmora, jer Milošev dom pruža idealan ambijent za opuštanje i uživanje. Vila sadrži i zatvorene i otvorene bazene ,gdje  gosti mogu uživati ​​tijekom cijele godine. Miloš je otkrio da je u ovu nekretninu uložio oko milion i po evra.