Javnost je izrazila veliko negodovanje prema njihovoj ljubavi zbog velike razlike u godinama, no Lazićeva je hrabro branila svoj izbor da se upusti u vezu s poznatim glumcem, koji se nedavno razveo od glumice Danice Ristovski.

  • Nakon razvoda od Danice Ristovski, glumac Lazar Ristovski uplovio je u romantičnu vezu sa znatno mlađom kolegicom, 39 godina mlađom Anicom Lazić. Aničino druženje s glumcem izazvalo je velik interes javnosti, a njezina aktivna prisutnost na društvenim mrežama osigurava da svaka njezina objava dobiva veliku pozornost.

Nedavno je na svom profilu podijelila zadivljujuću sliku na kojoj se nalazi u prelijepoj plavoj satenskoj haljini. No, ono što je svima odmah privuklo pozornost je otvoren dekolte, kao i nepostojanje grudnjaka. Aničino izdanje pobralo je značajne pohvale, a modna dizajnerica Verica Rakočević izrazila je svoje divljenje potaknuvši je da “gori” u komentarima, popraćena emojijima vatre i srca.

  • Poseban naglasak dala je njezinoj novoj frizuri koja je besprijekorno upotpunila njezin izgled. Podsjećamo, Lazar je svoju vezu s Anicom službeno priznao u studenom, nakon razvrgavanja četiri desetljeća dugog braka s njom. U intervjuu za medije Lazar Ristovski potvrdio je da su on i Anica doista u vezi, ne navodeći više detalja. Važno je napomenuti da se njegova veza s Anicom dogodila dugo nakon razvoda, dakle bez veze s razvodom prethodnog braka.

Lazar Ristovski, rođen 1952. u Ravnom Selu kod Vrbasa, mješovitog je podrijetla, otac mu je Makedonac, a majka Crnogorka. Otac mu je radio kao željezničar, a majka, prvenstveno domaćica, povremeno je radila u Zadruzi. Lazar je osnovno obrazovanje završio u rodnom gradu, a gimnaziju u Somboru. Od malih nogu aktivno sudjeluje u kulturno-umjetničkom radu iskazujući svoj talent na kontrabasu.

  • Osvrćući se na svoje djetinjstvo, Lazar je priznao prisutnost siromaštva, ali i istaknuo prevladavajući duh solidarnosti, nade i vjere u svjetliju budućnost. Njegove težnje za uspjehom i istraživanjem šireg svijeta bile su potaknute knjigama koje je čitao i filmovima koje je gledao. Još kao dijete bavio se književnošću poput “Čarobne planine” Thomasa Manna, dubokog djela koje je duboko utjecalo na njega, čak dovelo do bolesti.

Redoviti odlasci u kino bili su uobičajena pojava, gdje su glavne glumce od milja nazivali “dečki”. U srednjoj školi boravio je u internatu, a 1972. godine odlazi u Beograd na prijemni ispit na Državni institut za fizičku kulturu (DIF).Pokazujući vještinu u atletici i plivanju, paralelno je tražio priliku da polaže ispit na Fakultetu dramskih umjetnosti. lišen ikakvih obiteljskih ili prijateljskih veza, pripovijeda kako je provodio noći na klupama u parku kao svoje privremeno utočište.

  • Lazar Ristovski, multitalentirani pojedinac u srpskoj industriji zabave, dao je značajan doprinos kao kazališni, filmski i televizijski glumac, kao i scenarist, redatelj i producent. Rođen je 26. listopada 1952. u Ravnom Selu, a od 1972. živi u Beogradu. Njegov privatni život uključuje brak s glumicom Danicom Ristovski, a zajedno imaju dva sina, Petra i Jovana. Tijekom svoje blistave karijere Ristovski je svoj talent iskazao u više od četiri tisuće kazališnih predstava i sudjelovao u više od 40 filmskih i televizijskih projekata.

Njegov izniman rad donio mu je brojna prestižna priznanja, od cijenjenih nagrada “Raša Plaović” i “Pavle Vujisić” do glasovitih “Zlatnog purana”, “Zlatne mimoze” i “Esar Konstantina”. Iako se nije pojavio na pozornici od sredine devedesetih, Ristovski često preuzima uloge redatelja i producenta, pokazujući svoju svestranost i stručnost u industriji.