Novak Đoković već godinama održava skladnu zajednicu sa suprugom Jelenom. Javnost pomno prati svaki potez ovog iznimnog tenisača, pa je upravo ova snimka Novaka Đokovića izazvala neviđen interes javnosti. Novak i Jelena vole se još od tinejdžerskih godina, točnije otkako su im se prvi put susreli kao srednjoškolci Sportske gimnazije.

  • Novak Đoković je nakon značajnog poraza došao do ključnog zaključka koji je morao prihvatiti – Jelena, koja je od njega starija 11 mjeseci, tijekom njihovog poznanstva pokazala je veliko zanimanje za atletiku, a sport je bio glavna tema razgovora. Na munjevit način, par se vrlo brzo upustio u emotivnu vezu, a svoju srednjoškolsku romansu učvrstili su vjenčanjem 2014. godine na pitoresknom mjestu Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Fotografije vjenčanja privukle su značajnu pozornost međunarodnih i lokalnih medija, a na kraju su prodane u dobrotvorne svrhe. Kako su Đokovićevi vjerni obožavatelji izrazili radost, bilo je i pojedinaca koji su smatrali da Jelena nije idealan par za njega, sugerirajući da je mogao potražiti prikladniju i privlačniju partnericu. Unatoč svim dugoročnim zabrinutostima, OVDJE objavljena fotografija Novaka Đokovića kako grli svoju suprugu služi kao dokaz njihove trajne sreće.

  • Među pristiglim komentarima jedni ističu divljenje naizgled običnoj djevojci koja je pobudila oduševljenje mnogih, dok drugi ističu ljepotu dviju osoba koje su živi dokaz da ljubav može pobijediti sve. Dodatno, ističe se da prirodna ljepota jedne osobe dobro nadopunjuje Novaka. Posljednja novost vezana uz Novaka i Jelenu Đoković odnosi se na dolazak novorođenčeta u njihovu obitelj. Vrijedno je spomenuti da kako su Novakova postignuća rasla, tako je rasla i znatiželja oko njegova osobnog života.

U početku je vladalo veliko zanimanje za otkrivanje identiteta zadivljujuće osobe koja je osvojila srce ove vrsne tenisačice. Nakon završene osnovne škole, Jelena Ristić je nastavila da pohađa pomenutu gimnaziju. Nakon toga nastavila je svoje akademske napore na prestižnom privatnom koledžu u Milanu, gdje je specijalizirala “Poslovnu administraciju” i nakon toga stekla zvanje magistra znanosti. Jelena je 2011. godine donijela odluku o daljnjem školovanju i uspješno obranila doktorat na temu „Luxury Management and Services“ na Međunarodnom sveučilištu u Monaku.

  • Čelnica Zaklade “Novak Đoković” na prvi je pogled osvojila Novaka svojom ljepotom i uspjehom. Nakon prvog promatranja, njezin me osmijeh odmah osvojio. Nedvojbeno je da je fizička privlačnost početni čimbenik koji privlači nečiju pažnju, ali prava ljubav zahtijeva mnogo više od samo površinske privlačnosti. Jelena je od samog početka zadržala svoju iskrenost, a ja sam zahvalan što su nam se putevi ukrstili prije nego što sam doživio značajan uspjeh.

Uvjeren sam da je uz mene ne iz nekih vanjskih razloga, već jednostavno zato što se zaljubila u mladića kojeg je upoznala sa 17 godina, Novaka. Novak Đoković, poznata ličnost u svijetu tenisa, dobio je ogromnu podršku svog najvećeg zagovornika. Ova osoba posjeduje osobine sposobnosti, ambicije i snage. Ono što Novak istinski odjekuje je njezina nepokolebljiva iskrenost, koja im oboma donosi neizmjernu radost. Ovom Novakovom izjavom otklanjaju se sva pitanja zašto je odabrao baš Jelenu ispred svih potencijalnih partnerica.

  • Novakovo ime postalo je sinonim za nepokolebljivu predanost i iznimnu vještinu u području tenisa. Njegova neumorna predanost transformirala ga je u nacionalnog heroja i globalno priznatu sportsku ikonu, zahvaljujući njegovim izvanrednim nastupima, brojnim naslovima i rekordima bez presedana. Od njegovih skromnih početaka do osvajanja najprestižnijih teniskih turnira, Đokovićeva biografija svjedoči o njegovoj nepopustljivoj odlučnosti, urođenom talentu i neutaživoj žeđi za pobjedom. U sljedećem ćemo članku proniknuti u Novakovo transformativno putovanje od nadarenog dječaka do legendarne figure u svijetu tenisa.