Kako sve svoje slobodno vrijeme posvećuje svom nasljedniku, nedavno je objavila video koji je sve ostavio u čudu. Marija Šerifović je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem su ona i njen sin Mario.

  • Često dijeli utiske iz spavaće sobe svog djeteta, a nedavno je osvojila sve svoje pratitelje. Nakon reklama koje je snimila za nadolazeće emisije, Šerifović je s ljubavlju ljuljala svoje dijete i obasipala ga poljupcima, a mnoge je ostavila u čudu njezinim nježnim odnosima s malenim Mariom. Marija je, shrvana emocijama, molila majku da prestane snimati reklamu i skloni telefon sa strane.

“Oh, moj dragi mali žuti dječače”, izrazila je. Zanimljivo, korisnici društvenih mreža nakon rođenja sina primjećuju primjetnu promjenu kod pjevačice, a video je brzo postao popularan na stranicama obožavatelja Šerifović. Podsjećamo, pjevačica je u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan Svetog Vasilija Ostroškog, proslavila krštenje svoje kćerkice, male Marije.

  • Za detaljnije informacije možete pogledati poseban članak vijesti. Marija Šerifović, rođena 1984. u Kragujevcu, dolazi iz glazbene obitelji. Njena majka Verica Šerifović je pjevačica, a otac Rajko Šerifović glazbenik. Verica i Rade su svojevremeno bili članovi grupe Žaoka, a vjenčali su se 1982. godine u Inđiji. Ipak, rastali su se prije Marijina rođenja. Rajko se kasnije ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem.

Glazbeni talent duboko je prisutan u Marijinoj obitelji jer su njezini djed i baka bili poznati po izvođenju tradicionalnih gradskih pjesama. Sa 12 godina Marija je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” gdje je svojom snažnom izvedbom pjesme “I will always love you” osvojila publiku i osigurala prvo mjesto. Godine 1998. s majkom je surađivala na duetu pod nazivom “Moje bube”. Marija je završila gimnaziju i Glazbenu školu u Kragujevcu prije studija menadžmenta u Beogradu.

  • Marija Šerifović, rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, vrlo je cijenjena srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Njezino izvanredno postignuće pobjede na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007. katapultiralo ju je do velike slave. Marija potječe iz obitelji koja je duboko ukorijenjena u glazbu, a njeni baka i djed pokazali su svoj talent kroz starogradske pjesme, a njeni roditelji Verica i Rajko zajedno nastupaju u grupi Žaoka. Regionalno priznanje stekla je 2004. trijumfirajući na festivalu u Budvi sa svojom očaravajućom pjesmom “Bol do ludila”.

No, upravo je njezina pobjeda na Euroviziji sa zadivljujućom pjesmom “Molitva” zaokupila pozornost europske javnosti 2007. S ukupno šest izdanih studijskih albuma do 2024. Marija Šerifović slovi za jednu od najboljih pjevačica u svijetu. regija. Također je stalna članica žirija popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

  • Naime, njezin polubrat Danijel Pavlović, koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”, također je vješt pjevač i instruktor pjevanja. Marija Šerifović je u kolovozu 2023. godine predstavila svoj nastupni studijski album pod nazivom “Naj, najbolji”. Ovaj CD sadrži ukupno osam zadivljujućih pjesama, uključujući i istoimenu pjesmu. Uz naslovnu pjesmu, slušatelji mogu uživati ​​u očaravajućim melodijama “Znaj da znam”, “Ti i samo ti”, “Volim ga” i dr.