Suprug Nade Obrić upleten u prljave poslove. Devedesete su u Srbiji bile kriminalno razdoblje. Štoviše, u to vrijeme s beogradskim podzemljem povezivalo se i nekoliko javnih osoba. Tako neki naši pjevači imaju veze s kriminalcima. No, pjevačica Nada Obrić jedna je od onih koje se nesvjesno povezuje s kriminalom. Suprug Nade Obrić glavni je krivac što se ime folk dive veže uz stvari i ljude koji s njom nemaju nikakve veze.

  • Naime, 2017. godine u javnosti su se pojavili državni dokumenti koji pokazuju da je u kući Nade Obrić postignut dogovor oko postupanja mafije i državnih organa, dok je u sve to bio upleten njezin tadašnji suprug zvani Ivan Aca Ivanović. Međutim, osoba je tvrdila da ne zna ništa o tome. – Moj bivši suprug i ja posvađali smo se prije razvoda. Kad god je bio odsutan od kuće, kad bi se vratio, iskopala bih mu oči, misleći da je s ljubavnicom. Pa, trebalo mi je 20 do 30 godina da shvatim da sam možda pogriješila i da umjesto onoga što sam ja mislila, on radi nešto drugo – započela je svoju ispovijest Obrićka. Nada je objasnila zašto njoj, ni njoj, ni njihovoj obitelji, prijateljima, poznanicima… nisu sumnjivi poslovi njezina supruga… – Hajdemo se sada našaliti.

I svaka šala je napola istina… On ima svoj prodajno-servisni centar, ja tamo rijetko idem… ali kad odem u taj servis vidim i doktore, profesore, suce, odvjetnike, inspektore, “kolege” i samo obični ljudi vani… Nisam čuo da je imao problema sa zakonom u to vrijeme, ali imam sada, 30 godina kasnije. Vukotić, Giška, Čume… Nada Obrić je srpska pjevačica narodne glazbe čije su popularne pjesme: “Bolna ti ležim”, “Dugo te dugo očekujem”, “Da l’su godine” itd. Rođena je 6. lipnja 1948. godine u Zvorniku, Hercegovina, BiH. Živi i radi u Beogradu.

  • Nada je odrasla u rodnom gradu i tamo pohađala osnovnu i srednju školu. Trenirala je gimnastiku i osvojila prvo mjesto na državnim natjecanjima. U Sarajevu je nastavila studije i upisala pravni fakultet. Nakon diplome, zaposlila se kao pravnica u centru Sarajeva. Paralelno je snimala albume i nastupala. Godine 1981. njezin je album doživio veliki uspjeh, zbog čega je prestala raditi u gradskoj upravi i posvetila se glazbi. Pet godina kasnije Nada se preselila u Beograd. Godine 2004. postala je voditeljica i autorica emisija “Svijet uspješnih ljudi” i “Zvjezdane staze” koje se emitiraju na TV postaji DM SAT, čiji su osnivači pjevačica Dragana Milkovich i njen suprug Tony, osnivač Bjelić. . 2005. godine prodala je četverokatnicu na Bežanijskoj kosi.

Tamo je neko vrijeme vodila kozmetički salon broj 1, a posjećivale su je i mnoge poznate osobe. Nakon razvoda sin i kćer su se osamostalili, a ona je shvatila da ne želi tamo živjeti sama. Godine 2010. kupila je stan uređen po vlastitom ukusu koji predstavlja njezino tajno skrovište. Unutra ima mnogo retro elemenata i pjevačičine kolekcije luksuznih šalica za kavu.

  • Nada je u maju 2011. godine dobila Povelju grada Zvornika za izuzetan doprinos u razvoju grada. Dio političara zbog toga je negodovao, tvrdeći da pjevačica nikada nije održala humanitarni koncert u Zvorniku i da se nikada nije pojavila na najvažnijoj manifestaciji Zvorničkom kulturnom ljetu. U prosincu 2015. Nada je nagradu uručila Marleni Weinberger Pavlović koja je organizirala humanitarnu akciju “Daniramo kosu, darivamo snagu”. Pjevačica se raduje malim stvarima koje joj uljepšavaju život. Izbjegava prigovarače i nesretne ljude, a puno slobodnog vremena provodi s djecom i unucima.