Ljubavni  par arhitekta iz Hrvatske i stilista iz Srbije, posvetili su se životnoj ljubavi i privrženosti jedno drugom. Na poziv uvaženog dugogodišnjeg Beograđanina, koji je ostvario zapažen uticaj u svetskoj modnoj industriji i već deset godina održava lojalan partnerski odnos, pevačica je stigla da učestvuje na proslavama i svečanostima. Kako prenosi Kurir, iznos koji je Brena isplaćena za njen nastup na venčanju iznosila je 30.000 evra.

 

 

Međutim, par je na kraju potrošio dodatnih 20.000 eura kako bi osigurao svojim gostima ekstravagantno iskustvo. Brenu je na događaj pratio cijeli njen bend. Nakon svadbe, mladenci su svoje goste počastili luksuznom avanturom. Po dolasku na aerodrom “Nikola Tesla” u Surčinu čekao je privatni avion koji je Brenu prevezao na ostrvo. Njen boravak je trajao šest dana, a bila je smještena u luksuznom hotelu. Važno je napomenuti da je cijena noćenja u ovom hotelu 500 eura van sezone. Srpska frizerka i njen partner bili su zadovoljni svojim troškovima, jer je ona od ranih dana njen veliki obožavalac.

 

 

 

Pouzdani izvor upoznat sa detaljima vjenčanja otkrio je da je mladoženja izrazio želju da Brena nastupi na njihovoj svadbi. Srećom, želja mu se ostvarila. Oduševljenje para je predmet mnogih diskusija, jer je najznačajnija balkanska zvezda odigrala ključnu ulogu u stvaranju savršenog ambijenta. Pevačica je imala kontrolu nad setlistom za devedesetominutni nastup, pošto je domaćinima dostupna celokupna njena diskografija. Vjenčanje je bilo okupljanje najmilijih i prijatelja iz raznih krajeva svijeta, sa planom druženja i istraživanja grada za sve prisutne. Ceremonija je održana u blizini rezidencija Mike Douglasa i George Clooneyja, u regiji koja spaja atmosferske uslove i planinskog i primorskog okruženja.

 

 

 

Nekoliko mjeseci prije, Brena je regrutovana od strane stilista za vjenčanje. Njihovi zajednički poznanici tvrde da bi, ukoliko bi Brennin raspored bio zauzet na odabrani dan, vjenčanje bilo pomjereno. Nakon niza događaja, Brenna je na kraju stigla na proslavu. Nakon nastupa, aktivno se uključila u veselje i nastavila da uživa u veseloj atmosferi. Brennin šarm je oduševio publiku, a ona je prenijela svoje dobre želje novopečenom paru.